Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar receptor R250M

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

3

• Marian

1

• danila111

1

• Jean41

1

Top autori în acest subiect

este unul pe forum si pe o...x,dar vanzatorul tine la pret,chiar daca se vinde de piese,nefiind in stare de functionare ,ceva lipsuri,nici aspectul nu prea e ok,dar fiind singurul de prin pus in vanzare si cum pe in afara ro numai anumite componente se vand la pretul acestuia,as zice ca are motive sa tina la pret,:da

Link spre comentariu

L-am vazut pe cel de pe OLX, e jalnic... Se mai gasesc R250-uri (sau se mai gaseau :)

Anuntul ala era printre primele anunturi pe care le-am adaugat la favorite, acum peste un an, si inca e acolo :))

Sunt mari si grele, pe vremuri multa lume voia sa scape de ele. Vine iarna si o statie d-aia incalzeste bine camera :))

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Richard9026 a spus:

L-am vazut pe cel de pe OLX, e jalnic... Se mai gasesc R250-uri (sau se mai gaseau :)

Anuntul ala era printre primele anunturi pe care le-am adaugat la favorite, acum peste un an, si inca e acolo :))

Sunt mari si grele, pe vremuri multa lume voia sa scape de ele. Vine iarna si o statie d-aia incalzeste bine camera :))

am timp sa astept,inca sant ,,tanar,, :95:da

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 10 ore, iuliantv a spus:

am timp sa astept,inca sant ,,tanar,

Sa inteleg ca "santeti" chiar vanzatorul. 

Vad ca sunteti in ale electronicii. Puteti sa il restaurati cat de cat, sa il curatati, refacut fire rupte, completat suruburi lipsa, completat butoane, etc. Mai puteti reface (sau macar improviza) un cablu de conectare la sursa de alimentare, si sa vedeti daca merge, de preferat cu un autotransformator...

Pentru ~300 euro, macar aduceti-l la o stare decenta, sa isi merite banii. Nu "am gasit fiara asta si o pun pe net".

Puteati sa incepeti discutia cu "Uite am un receptor r250m, il poti vedea aici", nu "E unu pe net care isi merita banii si are motive sa tina la pret", referindu-va la dvs........

Link spre comentariu

cand m-am referit ca e unul pe ol...x ,m-am referit la radio si nu la persoana mea,am spus ca e si unul pe forum tot la radio m-am referit,deoarece am avut un anunt cu acest ,,mastodont,, dar se pare ca l-am,sau a fost sters,

cat despre starea lui asta e,si e descris ca se vinde ca si defect,daca pentru dv defect inseamna sa fie si functional atunci se pare ca vorbim alta limba, nici nu am de gand sa ma apuc de el,sant ,,depasit,, de asemenea technologie,starea lui se vede in poze si a fost descrisa si in anunt,replica dv ,,"am gasit fiara asta si o pun pe net" e profund rautaciosa avand in vedere tot ce este descris in anunt si reiese din poze ,este starea reala,si nu am spus ca ar fi impecabil sau mai stiu eu ce bazaconii,dar se pare ca unii preferati sa cititi balivernele unora in care descrierea nu are nici o legatura cu realitatea,si cand te duci sa vezi produsul i-ti vine sa-l iei la injuraturi pe cel ce te-a facut sa bati drumul si sa vezi cu totul altceva,fata de ce a descris,dupa cum spuneam inca sant ,,tanar,, am timp de asteptat,avand in vedere ca am avut produse ce au stat mai bine de doi ani pana s-au vandut,si chiar la pret bun,acel radio are mai bine de 2 ani de cand a fost pus in vanzare,si a avut un pret mai mic undeva la 900lei dar era fara sursa de alimentare,intre timp am adus si sursa de alimentare si cu toate ca am spus ca nu mai pun nimic la pret ramane tot  undeva la 900lei,unii au considerat ca e timpul sa faca oferte mizerabile,nesimtite,asa ca eu fiind m-ai iute la manie am preferat sa ridic pretul si sa fie fix,si cei ce m-au sunat sa mi-au dat mesaje nu au putut negocia mai nimic.

nu am timp de el ca-l desfaceam  si vindeam pe bucati,si iesiam mult mai bine si ramaneam si cu ceva fier de remat

din partea mea spor la cautari,si la preturi bune,si-mi cer scuze ca am intrat in discutie in acest topic

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Dl. Iulian, nu v-am spus deloc ca descrierea nu corespunde cu anuntul dvs. , doar v-am sugerat sa il aranjati putin pe "mastodont", eventual sa il verificati, doar atat.

Prin acea replica m-am referit la obiceiul unora care gasesc un obiect mai vechi (exemplu radio gloria) si il pun la preturi exagerate ( cum ar fi 400 de lei, avand in vedere ca nici nu a fost ingrijit, pur si simplu scos din pod/pamant) fara sa verifice piata, alte oferte etc.

!!! Cand primiti oferte mizerabile/nesimtite, pur si simplu le ignorati. Poate aparea cineva serios, chiar interesat de el, si va oferea cat ati cerut, si asa amandoi erati fericiti. !!!

Acum 41 minute, iuliantv a spus:

m-am referit la radio si nu la persoana mea

Nu stiam, daca foloseati persoana intai: "Eu tin la pret"      fata de      "vanzatorul tine la pret"    atunci nu trebuia sa va mai lungiti acum.

Aceste "lungiri" pe elforum chiar sunt inutile, deviaza subiectul topicului, nu ajung nicaieri si se mai si "rup degete" la tastatura.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări