Vizitator viobio Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 (editat) Duminică pe 06.10.2019 în incinta SC ELECTROMAGNETICA SA, Calea Rahovei 266-268, corp 3 subsol, organizez o auditie diy, eu voi prezenta trei amplificatoare cu tuburi, un prieten trei perechi de incinte diy. Audiția va avea loc între orele 9...14. Editat Septembrie 30, 2019 de viobio Link spre comentariu
aurel70 Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Salutare tuturor! Personal imi pare rau ca nu pot fi in Bucuresti la acea data, mi-ar place sa particip la o asemenea auditie. Sper ca si sala respectiva are un tratament acustic adecvat. Stima! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 doua poze cu ampli sunt identice. boxele arata super. ai putea sa pui niste extrase, 2-3 minute , pt cei care nu pot fi prezenti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Acum 1 minut, cocochannel a spus: ai putea sa pui niste extrase, 2-3 minute , pt cei care nu pot fi prezenti. Da , ale sunt cele mai tari. Filmat cu telefonul. Link spre comentariu
aurel70 Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Eu nu cred ca e o idee prea buna, diferenta ar fi cam asa: In loc sa tii in brate o femeie frumoasa, tii in mana poza acesteia, eventual alb-negru. Auditia in sala nu poate fi inlocuita... 1 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Acum 35 minute, cocochannel a spus: doua poze cu ampli sunt identice. boxele arata super. ai putea sa pui niste extrase, 2-3 minute , pt cei care nu pot fi prezenti. Mulțumesc pentru atenționare Acum 37 minute, cocochannel a spus: doua poze cu ampli sunt identice. boxele arata super. ai putea sa pui niste extrase, 2-3 minute , pt cei care nu pot fi prezenti. O să pun poze, sunetul captat de telefon este varză. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Acum 23 minute, aurel70 a spus: In loc sa tii in brate o femeie frumoasa, tii in mana poza acesteia Si cu cealalta mana te gandesti la ea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Acum 51 minute, Alexppk a spus: Da , ale sunt cele mai tari. Filmat cu telefonul. O voce filmata e beton. Cred ca orbii sunt amatori de filme dintr-astea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum