Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recunoaste cineva PCB-ul?

Marele Savant

Postări Recomandate

Salutari tuturor!

cred ca merge si aici subiectul fiind o arie frecventata de multa lume! am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu mai multe info despre montajul din imagine! ma intereseaza sa aflu exact din ce combina/RC/RR provine pentru a incerca sa-i gasesc schema. Tinind cont de integrat, este clar despre ce e vorba, dar eram curios sa vad schema concreta daca se poate gasi.           Am 3-4 bucati, noi-noute, pe care le-am luat initial pentru a recupera de pe placi diodele varicap de mare capacitate! intre timp am gasit o sursa pentru diode si sint curios sa pun una in functiune!

Multumiri, Emil

Apropo, e promotie la JLC pina pe 10 oct!!!

PCB-AM.jpg

Link spre comentariu

multumesc de sfat, dar stiu ce face acel integrat! imi trebuia o schema a placii respective, este un produs industrial si ma gindeam ca poate o recunoaste cineva!

Link spre comentariu

Am intalnit carcase de cupru la bobinele de FI in aparate de radio poloneze,dar aici nu e nimic polonez.Puneti o poza si cu spatele placii.

Deslipiti si bulina galbena din stanga placii .

Editat de vio2007
Link spre comentariu

Este sigur vest-german. O cautare dupa numarul de pe placa mi-a returnat un receiver Grundig R48, dar acesta nici macar nu contine acea placa (nu se potriveste cu nomenclatura Grundig).

Editat de franzm
Link spre comentariu

Multumesc pentru intentia de ajutor! fara dubii este un produs nemtesc, chiar de acolo au ajuns la mine. Foto cu spatele placii nu pot pune prea curind, doar cind ajung acasa! Era util daca aveam vre-un coleg activ pe ceva forumuri germane de specialitate sa puna o intrebare acolo, poate o recunoaste cineva!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări