Marele Savant Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Salutari tuturor! cred ca merge si aici subiectul fiind o arie frecventata de multa lume! am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu mai multe info despre montajul din imagine! ma intereseaza sa aflu exact din ce combina/RC/RR provine pentru a incerca sa-i gasesc schema. Tinind cont de integrat, este clar despre ce e vorba, dar eram curios sa vad schema concreta daca se poate gasi. Am 3-4 bucati, noi-noute, pe care le-am luat initial pentru a recupera de pe placi diodele varicap de mare capacitate! intre timp am gasit o sursa pentru diode si sint curios sa pun una in functiune! Multumiri, Emil Apropo, e promotie la JLC pina pe 10 oct!!! Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Ce este JLC? Link spre comentariu
djvas Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 https://jlcpcb.com/ Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Credeam ca modulul a fost cumparat la ceva magazin JLC ;-) Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 TDA1046 este pentru radio AM. Alimentati montajul si vedeti ce scoate. Cu osciloscopul il "brichisiti". Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 29, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2019 multumesc de sfat, dar stiu ce face acel integrat! imi trebuia o schema a placii respective, este un produs industrial si ma gindeam ca poate o recunoaste cineva! Link spre comentariu
vio2007 Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 (editat) Am intalnit carcase de cupru la bobinele de FI in aparate de radio poloneze,dar aici nu e nimic polonez.Puneti o poza si cu spatele placii. Deslipiti si bulina galbena din stanga placii . Editat Septembrie 30, 2019 de vio2007 Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Eu am întâlnit și în cele germane. Ce dată de fabricație au electroliticii? Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Dupa piese si lucratura e 80% West Germany , o poza cu verso ar ajuta, cum spunea un coleg... Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 (editat) Este sigur vest-german. O cautare dupa numarul de pe placa mi-a returnat un receiver Grundig R48, dar acesta nici macar nu contine acea placa (nu se potriveste cu nomenclatura Grundig). Editat Septembrie 30, 2019 de franzm 1 Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Eu zic că e Blaupunkt. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 30, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Multumesc pentru intentia de ajutor! fara dubii este un produs nemtesc, chiar de acolo au ajuns la mine. Foto cu spatele placii nu pot pune prea curind, doar cind ajung acasa! Era util daca aveam vre-un coleg activ pe ceva forumuri germane de specialitate sa puna o intrebare acolo, poate o recunoaste cineva! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 23, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 Ofer recompensa o placa precum cea din subiect pentru identificare si mai ales pentru o schema clara si lizibila a acesteia! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum