Vizitator electronnicman Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Va salut pe toti membrii forumului.Sper sa ma acomodez si eu cu aceasta lume a electronicii.Am o multifunctionala Lexmark x 1130, primita.Nu am acel amplificator :( , am intrebat pe cineva care are acelasi model si mi-a spus puterea de amplificare : imput 220-240v 50/60Hz output 30v 0.4aGasesc de cumparat asa ceva? Sau daca nu ajutati-ma cu ceva sfaturi pt a o creea.Multumesc. Link spre comentariu
niq_ro Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 dupa ce zici tu acolo e un alimentator, nu amplificator... Link spre comentariu
Vizitator electronnicman Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 dupa ce zici tu acolo e un alimentator, nu amplificator...da scuze , un alimentator.Ma poate ajuta cineva? cu orice sfat. ms. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Aici gasesti o scema simpla de sursa, ignora partea cu LM337 foloseste doar partea pozitiva cu LM317: http://www.electronicaestudio.com/docs/fd30catalogo.pdf Link spre comentariu
niq_ro Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 alimentator se poate face, dar mai e o problema... trebuie sa stii daca aia 30V reprezinta o tensiune continua sau alternativa... pe alimentatorul original scrie, daca e tensiune alternativa apare un 30V~ (sau 30V AC) iar daca e continua e un 30V- (sau DC), dar mai sigur masori tensiunea ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum