trasorv Postat Octombrie 5, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2019 Voi incerca totuși cu acel Foam remover de la Den Braven ,oricum nu am nimic de pierdut Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 5, 2019 Partajează Postat Octombrie 5, 2019 Ba da, banii dați pe el. Toate soluțiile au efect înainte de întărire, după doar cu foarfecul mai poți scoate pata. Link spre comentariu
trasorv Postat Octombrie 5, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2019 Acum 8 minute, sesebe a spus: Ba da, banii dați pe el. Toate soluțiile au efect înainte de întărire, după doar cu foarfecul mai poți scoate pata. Acel produs este pentru spuma întărită Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 5, 2019 Partajează Postat Octombrie 5, 2019 Spor atunci! Link spre comentariu
cimitavita Postat Octombrie 5, 2019 Partajează Postat Octombrie 5, 2019 daca nu s-a apasat pe spuma ca sa intre in material, spuma intarita se curata simplu: cateva saptamani la soare (daca stratul e prea gros, se subtiaza cu un cutter dar numai dupa ce spuma s-a intarit bine). Spuma se transforma intr-un fel de praf care se curata usor cu o perie de haine. Am patit-o cu niste pantaloni care au fost patati bine de spuma. I-am pus afara ca sa-i arunc si dupa vreo 4 saptamani de stat la soare am vazut ca spuma a inceput sa se transforme in praf si sa cada singura. Apoi cu o perie au iesit ca noi. S-ar putea incerca si cu lampi UV dar se consuma curent degeaba. Link spre comentariu
ex.escu Postat Octombrie 5, 2019 Partajează Postat Octombrie 5, 2019 In instructiuni se spune "also removes fresh foam" = de asemenea inlatura spuma proaspata (neintarita sau in curs de intarire). Link spre comentariu
Postări Recomandate