Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Curățare spună poliuretanică de pe haine

Postări Recomandate

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

O soluție extremă ar putea fi uscarea în exces a suprafeței, atât cât să nu dăuneze materialului hainei, apoi, ciupită spuma ușor cu o pensetă; acum nu știu ce temperatură să fie aplicată sau cât timp, și apoi mai rămâne și dibăcia personală, oricum e greu de curățat, probabil va lăsa urme.... Altă haină :jytuiyu!? 

Link spre comentariu

Din ce material este haina? Ca daca este doc sau blug, apoi pui peria cu peri de matura pe ea. Puteti incerca si o curatatorie pe uscat - dry cleaning. N-as opta pentru nimic chimic acasa.

Mai in gluma, o lasati la soare. In 3-4 ani o distruge complet radiatia UV.

Editat de Thunderer
Link spre comentariu

Daca spuma a fost frecata pe tesatura (adica s-a incercat stergerea), numai cu zeama de foarfec mai iese. Daca e lasata in pace sa expandeze, fara sa fie miscata din momentul cand a cazut pe tesatura, exista sanse sa nu intre in fibra si sa fie desprinsa dupa expandare. Aici depinde si de structura tesaturii.Cu cat e mai fina, cu atat mai greu va fi de curatat. Dupa uscare, n-am intalnit un solvent care sa descompuna spuma, fara sa atace suportul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări