trasorv Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Salutare tuturor, știe cineva cu ce se îndepărtează petele de spună poliuretanica de pe haine , o solutie ceva ,un,spray ? Mulțumesc Link spre comentariu
Dxxx Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Ai doua solutii: cat timp spuma este inca vascoasa poti folosi diluant normal de vopsea alchidica, eventual pe o laveta/servetel dupa intarire: foarfeca. Link spre comentariu
trasorv Postat Septembrie 28, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Deja au trecut două zile, aștept și altă soluție exclusiv foarfeca Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 O soluție extremă ar putea fi uscarea în exces a suprafeței, atât cât să nu dăuneze materialului hainei, apoi, ciupită spuma ușor cu o pensetă; acum nu știu ce temperatură să fie aplicată sau cât timp, și apoi mai rămâne și dibăcia personală, oricum e greu de curățat, probabil va lăsa urme.... Altă haină !? Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 (editat) Din ce material este haina? Ca daca este doc sau blug, apoi pui peria cu peri de matura pe ea. Puteti incerca si o curatatorie pe uscat - dry cleaning. N-as opta pentru nimic chimic acasa. Mai in gluma, o lasati la soare. In 3-4 ani o distruge complet radiatia UV. Editat Septembrie 28, 2019 de Thunderer Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Cu asta https://www.dedeman.ro/ro/agent-de-curatare-spuma-poliuretanica-intarita-den-braven-pur-remover-100-ml/p/5011350 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 (editat) .. sticla, aluminiu, PVC, pardoseli laminate si placi ceramice... Apropo de uv, sunt și lămpi cu Uv! Editat Septembrie 28, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Doar cu foarfeca. Chiar dacă nu e pe placul celui care a întrebat. Link spre comentariu
Alphsoo Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 (editat) Vezi ca ti-a dat Andrei raspunsul mai sus, lasa foarfeca deoparte! Nu cunosc solutia recomandata de el dar am intalnit spray ce dizolva cu usurinta spuma intarita, acum nu-mi aduc aminte numele exact... Editat Septembrie 28, 2019 de Alphsoo Link spre comentariu
trasorv Postat Septembrie 28, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2019 1 oră în urmă, andrei_ a spus: Cu asta https://www.dedeman.ro/ro/agent-de-curatare-spuma-poliuretanica-intarita-den-braven-pur-remover-100-ml/p/5011350 Din păcate nu spune nimic de materiale textile ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Murdărești o pânză cu spumă și verifici dacă pățește ceva materialul, iar dacă nu are nimic o folosești și pe haină! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Eu am curățat cu spray dar se cunoaște unde a fost pata. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Daca spuma a fost frecata pe tesatura (adica s-a incercat stergerea), numai cu zeama de foarfec mai iese. Daca e lasata in pace sa expandeze, fara sa fie miscata din momentul cand a cazut pe tesatura, exista sanse sa nu intre in fibra si sa fie desprinsa dupa expandare. Aici depinde si de structura tesaturii.Cu cat e mai fina, cu atat mai greu va fi de curatat. Dupa uscare, n-am intalnit un solvent care sa descompuna spuma, fara sa atace suportul. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Doza mare de UV. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Și doza aia de uv nu strică și materialul textil!? Link spre comentariu
Postări Recomandate