Vizitator Bogdan94 Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Salut. De ceva vreme nu reusesc sa-mi dau seama de ce la colturi uneori ia prea mult din material, astfel incat trebuie sudat si polizat ceea ce este nasol.. Ce regim sa folosesc? Ce recomandati. Link spre comentariu
bolek Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Pt ca imediat dupa colt materialul e deja fierbinte de la taietura facuta chiar inaintea coltului ? Intreb doar. Link spre comentariu
cnc_step Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Vad ca folosesti mach. Mach-ul este cunoscut ca face colurile rotunde la viteza mare (citeste forumuri-le de specialitate). Indicat ar fi sa treci pe UCCNC, si scapi de problema. Deci cumpara un controller UCCNC 400ETH si scapi de problema. Si merge si pe mach, daca o sa vrei sa mai lucrezi cu el Link spre comentariu
Vizitator Bogdan94 Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Acum 23 ore, cnc_step a spus: Vad ca folosesti mach. Mach-ul este cunoscut ca face colurile rotunde la viteza mare (citeste forumuri-le de specialitate). Indicat ar fi sa treci pe UCCNC, si scapi de problema. Deci cumpara un controller UCCNC 400ETH si scapi de problema. Si merge si pe mach, daca o sa vrei sa mai lucrezi cu el Nu stiu exact ce este uccnc dar o sa ma documentez. Chestia este ca facem taietura comuna la piese, poate fi de acolo cred. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 este cam imposibil sa ai colturi ascutite la taiere cu autogen sau plasma. Acolo la intersectie este concentrata toata caldura din 2 laturi. o solutie ar fi sa depasesti intersectia si pentru directia cealalta sa reincepi taierea din afara zonei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum