Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa anodica+filament+temporizator

Vizitator

Postări Recomandate

Am disponibile trei seturi cum se vede in fotografii. Unul dintre cablaje a necesitat o mica modificare datorate unei erori de proiectare.

Toate componentele sunt de la TME. NU recuperate, mivarom sau magazinul din coltul strazii. Sursele le-am facut pentru mine si disponibilizez trei dintre ele.

Alte detalii pe PM.

110 lei tot ce se vede in poza.  Sursa anodica, cablaj alimentare filament, temporizator, cablaj reducere tensiune Uf/K si cuplarea filamentelor la masa.  Cablajele au fost cumparate de pe forum.

IMG_20190927_133641.jpg

IMG_20190927_133710.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionroata

2

• mircea99fm

1

• hixpp02

1

La 27.09.2019 la 13:59, Alexppk a spus:

Am disponibile trei seturi cum se vede in fotografii. Unul dintre cablaje a necesitat o mica modificare datorate unei erori de proiectare.

Toate componentele sunt de la TME. NU recuperate, mivarom sau magazinul din coltul strazii. Sursele le-am facut pentru mine si disponibilizez trei dintre ele.

Alte detalii pe PM.

110 lei tot ce se vede in poza.  Sursa anodica, cablaj alimentare filament, temporizator, cablaj reducere tensiune Uf/K si cuplarea filamentelor la masa.  Cablajele au fost cumparate de pe forum.

IMG_20190927_133641.jpg

IMG_20190927_133710.jpg

La 01.10.2019 la 10:47, Alexppk a spus:

Un set merge la domnul Mircea.

Restul, 100 lei fiecare sau 150 lei impreuna.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Luni pleacă un set către domnul ionroata.

Mai adaug trei seturi pentru ceilalți doritori.

Transportul este inclus în preț ,dacă plata o faceți in cont. 

Totul este negociabil!!!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări