Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

plită electrică Ural de lipit țevi ppr

Florin berdila

Postări Recomandate

ajutatima cu un raspuns ,am luat o plita electrica Ural de lipit tevi ppr ,am dat 250 roni ,am observat ca pe bacurile de sudura ramane putin din materialu de tebi ppr si iese fum ,am citit pe google ca daca scoate fum de pe bacuri nu prea mai ai ve face cu ele ,eu va intreb cum pot curata acele bacuri cu ce le pot curata ? va rog un sfat si pentru mine am nevoie de acest sfat ,va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

3

• manolo

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Vezi să nu fi reglat temperatura de lucru prea mare sau să nu încălzeşti exagerat ţevile.Ştergi plasticul cu o cârpă uscată de bumbac sau şerveţel de hârtie şi nu e nicio problemă

Editat de validae
Link spre comentariu

In timpul procesului de lipire.poti curata surplusul de pe bacuri cu o aschie de brad,si asa nu vei sgiriia teflonul de pe bacuri ,respecta temperatura si timpul,ar trebui sa ai un tabel in trusa,conteaza si calitatea PPR.

Link spre comentariu

domnule Validae temperatura e setata la 260grade asa este in tabel ,acele 5 secunde pe care trebuie sa ti teava in bacuri se refera ,dupa ce le ai introdus de tot sau dupa ce ai ajuns la adanc8mea necesara si apoi trebui sa le ti 5 secunde ??si ma spunea cineva ca daca scoate fum de pe bacuri sau dus nu mai sunt bune

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări