Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Profil TELEFUNKEN T32TX182DLBP-17MB82-2

stefanpecsi

Postări Recomandate

La 26.09.2019 la 21:10, Costica Tv a spus:

Nu aveai de unde sa stii de salvarea profilelor Vestel decat din acest topic https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/page/22/?tab=comments#comment-1818167

Poti sa mai postezi odata acolo si daca vrea moderatorul poate sterge acest topic.

Fara suparare sant si alte topicuri despre cum s-ar face

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 45 minute, Costica Tv a spus:

E corect ce spui, uitasem ca mai e un topic aici https://www.elforum.info/topic/128986-activare-dvb-c-17mb62/

nu neaparat pe acest forum

tot respectul pentru cei ce au creat si dezbatut acest subiect aici dar si pe alte forumuri,adevarul e ca ,daca nu ,,ciripea,, un turc ceva,era mult mai greu sa fie descoperite ,,ascunzisurile,, vestel

Link spre comentariu

E bine intr-adevar sa fie intr-un loc toate,ca mai bine le gaseste care are nevoie...Eu l-am postat si acolo unde ati zis,de acolo se poate lua oricind,dar aici e limitat ,ca e pe site de gazduire...

Link spre comentariu
Acum 6 ore, iuliantv a spus:

adevarul e ca ,daca nu ,,ciripea,, un turc ceva,era mult mai greu sa fie descoperite ,,ascunzisurile,, vestel

nu a ciripit niciun turc

Vestel oficial a oferit informatiile si pe forumurile turcesti au tot aparut

doar ca nu le-am aflat noi la vremea lor ptr ca nu stim limba turca ... si suntem obisnuiti sa cautam in engleza ce nu gasim in romana

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Tavi a spus:

Dasigur,dupa ce trece un anumit timp,nu zic ca sint obligati producatorii,dar daca vor ,pot sa ofere softurile produselor;ca la imprimante ,placi de baza calculator sau laptop...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări