dan cod Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Ce părere aveți despre aceste mașini? M-ar interesa păreri de la cine se pricepe. Mulțumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 22, 2019 Partajează Postat Octombrie 22, 2019 (editat) Am un coleg de facultate, care are Volvo S60, 2.4 benzina, dar este modelul anterior acestuia pentru care se cer detalii. Am mers si eu cu ea cateva zile, am avut-o la mine. Ce pot spune. O are de aproximativ 8 ani. Cu exceptia service de consumabile, nu a avut absolut nici un fel de problema mecanica. Ce negative are Volvo. Piese rare si scumpe, mai ales la elemente de caroserie. I-a lovit o oglinda si a fost crunt cu disponibilitatea si pretul. In interior se uzeaza suspect de usor piesele/trim-urile. Exista o vopsea mata ciudata, si nu tine. Asta e suparator la Volvo. La vremea aia eram sofer de MB, mie scaunele de Volvo nu mi-au placut. Motor in 5 cilindri, se tureaza ciudat. Parca il strangi de gat. Dar suna interesant. Cum suna mai toate motoarele in numar impar de cilindri. Este cu mici modificari motorul de pe Ford Focus ST. Foarte fiabil in primul rand. Masina acum bate in 350.000km. Eu nu am auzit nimic negativ... o are in continuare si merge bine mersi. Si se simte ca in prima zi. Personal am experienta Norvegia. Norvegia, considerand conditiile crunte de acolo, este plina de Volvo, de la cele mai vechi pana la cele de varf din 2019. Sunt atat de multe, incat daca erau probleme, ma indoiesc ca un popor atat de pragmatic le accepta. Editat Octombrie 22, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum