Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand radio Ebench

Vizitator Szabolcs Zoltan

Postări Recomandate

Vand aparat radio Worldreceiver marca Ebench model KH2025, in stare foarte buna. Are patru lungimi de unda FM,AM, LW,SW. Pe AM are gama de frecventa de 10kHz pentru SUA si de 9 kHz pentru Europa. Pe lungimea de unda SW se poate regla sensibilitatea pe RX sau LX. Ideal pentru pescuit sau drumetii. Prinde Antena Satelor,  Romania Actualitati si alte posturi de radio. Afisaj electronic, arata frecventa la radio sau ceas, are alarma, se pot memora pana la 10 posturi de radio in fiecare lungime de unda. Functioneaza atat pe baterii cat si la transformator de 6V (neinclus in pret).Pret 60 lei!

1C203B4C-DC96-4714-9B0B-D4BAEAD32145.jpeg

341790BF-A2F2-41D7-BBE3-075D4DAF9ED8.jpeg

CC6DF1C9-55C7-4FC5-8BC7-2623085DCC06.jpeg

58D37A0F-5781-4BE7-80F5-E18CAF8AC4D6.jpeg

Editat de Szabolcs Zoltan
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• flomar60

4

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cred că v-aţi exprimat greşit, trebuia menţionat că oferiţi 60 Lei cu transportul inclus....că 60 fără transport înseamnă practic 70.

Editat de validae
Link spre comentariu

Da puteti trimite sms cu adresa dumneavoastra si pt alte detalii la nr tel. 0754769279.

Ma scuzati. Am observat mesajul cu adresa dv mai tarziu ca sunt intr o zona unde nu este semnal. O seara placuta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări