Administratori Badman Postat Septembrie 23, 2019 Administratori Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Am activat aceasta facilitate, de test Oricine poate sa faca 2 cluburi De exemplu esti pasionat de avioane... poti sa faci clubul pasionatilor de avioane sau clubul extraterestriilor Daca o sa fie utila am sa o pastrez Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Mai exact ce inseamna ca creezi un club? Este ca un topic? Esti cel care "modereaza" acolo? Intreb si eu ca nu am mai auzit de asa ceva......poate din cauza ca nu folosesc feisbuc? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Unde e facilitatea aceasta!? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Acum 25 minute, fluffy37 a spus: Mai exact ce inseamna ca creezi un club? Este ca un topic? Esti cel care "modereaza" acolo? Intreb si eu ca nu am mai auzit de asa ceva......poate din cauza ca nu folosesc feisbuc? https://dexonline.ro/definitie/club Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 23, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Acum 29 minute, maresaldeflota a spus: Unde e facilitatea aceasta!? O gasiti voi... Sau puteti face fan club, iti place 3 sud est ? faci fanclub Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Gata, e la navigare gata fac extraterestrii! Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Acum 18 ore, maresaldeflota a spus: Gata, e la navigare gata fac extraterestrii! Cand il faci? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 24, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Am facut si niste mostre Utilizatorii activi pot sa-si faca club Deschis Oricine poate vedea clubul și postările sale, dar doar membri pot participa. Oricine se poate înscrie. Cluburi inchise Oricine poate vedea clubul și cine este în el, dar doar membri pot vedea postările și să participe. Utilizatorii trebuie să solicite unui lider să se înscrie. se pot face doar daca chiar este o chestiune serioasa(MP daca e cazul) Cluburi Private Doar membri pot găsi clubul și să vadă postările sale. Utilizatorii trebuie să fie invitați de un lider pentru înscriere. Nu se pot face Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 (editat) Treaba este că pe mobil nu se pot deschide cluburi, doar pe pc, așa e setată treaba asta cu cluburile!? Sau e o scăpare? Editat Septembrie 24, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 (editat) La 23.09.2019 la 18:17, Faust2018 a spus: https://dexonline.ro/definitie/club Nu e necesar sa dai cu lingurita. Intrebarile mele erau strict legate de mediul virtual unde tocmai am primit o parte din raspunsuri. Nu am inteles cine modereaza daca ies scantei in club?Sau altfel zis cine e bodiguardu? Editat Septembrie 24, 2019 de fluffy37 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 24, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Moderatorul este proprietarul clubului adica cel care il face Acum 12 minute, maresaldeflota a spus: Treaba este că pe mobil nu se pot deschide cluburi, doar pe pc, așa e setată treaba asta cu cluburile!? Sau e o scăpare? Am sa verific Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 24, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Se vede si pe mobil, tocmai am verificat pe un S5 si editare: Nu se poate de pe mobil Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Pai ce spuneam, nu poti crea un club de pe mobil, dar se poat vedea conținutul , participa ... nu ca ar fi o problema, se poate da pe chrome :versiune desktop! (pentru cine nu știe)! Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Eu cred ca oamenii nu s-au nascut pe mobil sau smartphoenuri... Link spre comentariu
Postări Recomandate