adi_0106 Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 Salut.Cum fac sa postez cateva poze aici?Pt hosting foloseste siteu` asta: http://img237.exs.cxDupa ce selectezi imaginea cu ajutorul lui "BROWSE" de pe site, dai "HOST IT" dupa care siteu` iti da mai multe adrese (linkuri`)... vezi ca in dreptul unora scrie ceva de forumuri....linku` ala il copii si il pui aici in mesaj :wink: Link spre comentariu
mariand Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 Pozele sunt facute cand lucram la amplificatorul de 5.1 si paralel la un amplificator de RF cu 2buc 811A(350W).Cand fac rost de un aparat o sa pun poze cu amplifurile,cum arata constructia finala. Link spre comentariu
mariand Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 Mulktumesc lui ALEKS ca ma invatat sa postez poze aici pe forum. Link spre comentariu
ALEKS Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 Cu placere!PS: Fotografiile sunt intr-adevar spectaculoase. Le astept cu interes si pe cele in variantele finale. Poate intre timp voi mai face si eu rost de un aparat performant sa mai fotografiez ceva montaje executate de-a lungul timpului... Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 26, 2005 Partajează Postat Iunie 26, 2005 Vreau si eu schema!!! Link spre comentariu
mariand Postat Iunie 26, 2005 Partajează Postat Iunie 26, 2005 Vrei schema la ce?Zi ce schema vrei si o postez aici pentru toti care sunt interesati. Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 26, 2005 Partajează Postat Iunie 26, 2005 Schema la sistemul 5+1 pe lampi, la ce altceva?! Link spre comentariu
mariand Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 Diseara cand ajung acasa o sa scanez schema pe bucati si o sa le postez aici inclusiv cablaj.In principiu schema este cam la fel pe toate canalele doar ca are filtre pe bas si centru pentru medii celelalte 4canale(fata +spate) fiind identice.Filtrele sunt facute in preamplificatoarele cu ECC83 si mai au filtre(bobine+condensatoare+rezistente) in fiecare satelit.Pe bas am difuzor de 35W,centru doua difuzoare de 5W iar pe sateliti difuzoare de 12w+twetere de 5w.Vreau sa va zic ca se aude super fara nici un pic de distorsiune iar daca dai volumul la maxim si pui pauza la film sau muzica nu se aude nici un pic de zgomot de fond. Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 Mai pute?i încerca ?i aici http://www.diyaudio.com/ Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 29, 2005 Partajează Postat Iunie 29, 2005 Mai pui odata schema aia sau nu? Link spre comentariu
mariand Postat Iulie 1, 2005 Partajează Postat Iulie 1, 2005 Sory.Am ajuns numai la ora 22 acasa toata saptamana si nu am mai avut timp de scanat.Duminica le scanez si le postez. Link spre comentariu
mariand Postat Iulie 3, 2005 Partajează Postat Iulie 3, 2005 Cam asa arata schema unui canal.Nu am o schema culeasa de pe net sa arate bine.Este facuta de mine pe hartie si testata.Functioneaza impecabil,iar ca putere este mult prea suficient pentru o camera normala de bloc de 6m-3,5m(sufragerie). Daca aveti nelamuriri puteti sa ma intrebati orice.Trafurile de iesire cele de pe fata si spate sunt originale SANYO pentru EL84,cel de pe centru este un traf de iesire de pe un televizor National(avea final de sunet PL84) iar pe bas este un traf de iesire de la o statie industriala cu EL84. Link spre comentariu
Vizitator sorep Postat Iulie 5, 2005 Partajează Postat Iulie 5, 2005 interesant sistemul tau. vad ca l-ai facut cablat; eu l-am lucrat pe cose. Ar fi prea mult daca pui si o schema de cablaj? (daca se poate) Link spre comentariu
mariand Postat Iulie 6, 2005 Partajează Postat Iulie 6, 2005 Duminica cand am postat schema nu am gasit cablajul facut pe hartie milimetrica ,l-am gasit de dimineata asa ca diseara cand ajung acasa o scanez si o pun aici pe forum. Cam asa arata cablajul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum