Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imprimanta Epson L382 reset counter

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am si eu aceasta imprimanta Epson L382 care trebuie sa-i resetez nr de pagini...si am vazut ca exista un mic programel care se numeste : Epson Adjustment Program,dar trebuie neaparat sa fie pentru aceasta imprimanta Epson L382,nu merge daca este pentru alt model de imprimanta. Dar acum intrebarea mea este : unde a-si putea gasi acest prorgram (gratis) ca sa pot reseta si eu imprimanta aceasta .:qetrwe

Astept raspuns ! Va multumesc !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• lucian_ava

1

• Bandi Szasz

1

Buna ziua,

Haideti ca l-am gasit pana la urma acest program,dar din pacate imi cere parola la arhiva...:41

Asa ca m-am gandit sa va atasez link-ul de unde l-am descarcat si eu acest program....si poate,poate o sa ma ajute care-va cu parola. Dati un click aici :  https://upfiles.com.br/d.php?id=302 .

Astept vesti de la dvs ! Va multumesc!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Din pacate nu exista solutie usoara de pacalit parole la arhive, singura optiune disponibila pt oricine e brute-force adica se incearca toate combinatiile de parole. Am incercat sa-l deschid cu parole de maxim 5 caractere lungime insa nu a mers, parola este mai lunga decat 5 caractere, de la 6 caractere in sus vorbim de sute de millioane de combinatii care ar dura probabil zile intregi pt ca un programel pe placa video (CUDA, e mult mai rapid decat pe CPU) sa le genereze si sa le incerce, apoi daca e vorba de cineva din Rusia care a mai bagat si un caracter rusesc pe acolo... nici o sansa reala.

Am avut si eu o imprimanta Epson cu LCD cu cititor de carduri, usb etc... din aia "scumpa si smechera" pe care am pus cicanul inainte sa se termine garantia, se golea cartusul color chiar daca nu scoteam nimic color "se curata capul de printare la fiecare pronire" apoi daca se golea unu-l din cartuse se bloca complet si trebuia schimbat. Normal ca are si chip sa nu-l mesteresti acasa...  De atunci am avut numai imprimante Canon, are un buton pe care se tine apasat minim 5 secunde si se dezactiveaza citirea nivelului de cerneala. Nu mai urla ca trebuie schimbat nu are numar de pagini etc, in cartus dau 3 gauri pe unde il umplu cu cearneala si aia e, merge incarcata de 6-7 ori dupa trebuie schimbate ca incep sa curga si sa lase dungi albe.

Editat de Bandi Szasz
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua !

Va anunt ca intre timp am rezolvat problema cu aceasta imprimanta Epson L382 .

Va multumesc pentru ajutoarele oferite !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări