Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acest topic este pentru Admin

Florinel TV

Postări Recomandate

De ce nu se face nimic in privinta acestui forum? dupa cum ar fi acest forum https://spam.ro/viewforum.php?f=8&sid=fd8dfbe0dbf645a3d08fe98d14307b59 de exemplu acest forum nu te lasa sa vizionezi sectiunile daca nu esti inregistrat da :96 pe acest forum esti mancat cu zile si injurat la orsice ora :nerv de toti nebunii adica unul si acelasi inculpat care eu si multi colegi il stim destul de bun adica nebunnnn :91chiar nu se poate face nimic in aceasta privinta? unu la mana primeste toti nebunii noi veniti care este unul si acelasi user si care injura pe cei mai buni si cei care se complica pe acest forum si il urca . 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• Florinel TV

2

• Badman

1

• Mircea

1

Top autori în acest subiect

Acum 9 minute, validae a spus:

Păi acu o oră ziceai că pleci definitiv pe forum, că Elforum ţi-e ,,inamic,, şi te duci pe un alt forum.....acum ce să mai înţelegem ?  Adio, dar rămân cu tine ?

Pai da plec de pe acest forum in caz ca nu se face nimic pe acest forum si ramane doar un forum inapoiat cu multi anii in urma adica inainte de ceausescu

multe forumuri au inaintat , numai acest forum sta si merge usor si mai pe loc ca racul , da un pas inainte si doi inapoi.

Si ce vrei acum sa spun daca am spus si nu am fost inteles , ce trebuie sa mai fac sa se ia masuri in aceasta privinta:41

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Nu te supăra, dar dacă mai deschizi topicuri din astea aiurea pe secţiuni nepotrivite, voi lua unele măsuri neplăcute.....iar dacă vrei să vorbeşti personal cu Adminul, dă-i mesaj privat, dar nu face varză secţiunea tehnică.Cum ţi-a explicat chiar Vasile, ai în Profil o  opţiune care-ţi permite (la propria alegere) să devii doar ,,vizitator,, iar contul ţi se desfiinţează.Faptul că unul sau mai mulţi cretini trollează de ceva timp forumul şi îşi fac clone cu duiumul nu e un motiv de a declara că Elforum e ,,inamic,, şi de asta pleci (sau nu) de aici.Dacă ţi se pare că alte forumuri sunt mai bune, nu te reţine nimeni cu forţa, cum nimeni nu te-a luat cu forţa să te facă user Elforum....

Editat de validae
Link spre comentariu
  • Administratori
La 22.09.2019 la 0:30, validae a spus:

Faptul că unul sau mai mulţi cretini trollează de ceva timp forumul şi îşi fac clone cu duiumul nu e un motiv de a declara că Elforum e ,,inamic,, şi de asta pleci (sau nu) de aici

Acesti troli sunt exacta aceleasi persoane care si-au facut clone dupa elforum, ei cred ca daca injura pe aici o mearga userii pe forumurile lor, ce-i drept unii mai slabi de inger ii cred pe cuvant... dar userii care stiu cu ce se mananca acest internet isi vad de treaba.  Obiectul lor principal asta e, sa injure pe aici ca sa dezbine comunitatea si se pare ca uneori reusesc dar trebui sa fi prea credul sau prost sa nu te prinzi de asta.

Proprietarul forumului mentionat de tine in primul post este exact unul din acei troli. Dece crezi ca numele a fost cenzurat ? Siturile de buna credinta au link-uri necenzurate aici.

Daca esti injurat exista buton de raport si fi sigur ca daca raportezi nu vei fi injurat si a 2-a oara 

Daca vroiai sa transmiti ceva adminului puteai sa dai un PM nu sa faci un topic aiurea prin sectiunile tehnice ca sa ii scrii la admin... nu poti vorbi despre ordine si disciplina in acest caz. Vorba aia, rade ciob de oala sparta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări