Florinel TV Postat Septembrie 21, 2019 Partajează Postat Septembrie 21, 2019 Cine vrea sa ma caute sa ma caute aici link sters de admin acest forum mi-a devenit inamic Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 21, 2019 Partajează Postat Septembrie 21, 2019 (editat) E doar părerea dumneavoastră personală, nimeni nu v-a rugat nici să veniţi dar nici să plecaţi de pe Elforum....dar cu tot respectul pentru celălalt forum (pe care am şi eu un cont), nu cred că veţi renunţa niciodată definitiv la acest ,,inamic,,. Editat Septembrie 21, 2019 de validae Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 21, 2019 Partajează Postat Septembrie 21, 2019 (editat) A baut din nou pisica otet? E sambata seara...se explica....merge o tuiculita! Mare ti-e gradina...Doamne! Editat Septembrie 21, 2019 de mac01 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 21, 2019 Administratori Partajează Postat Septembrie 21, 2019 Cum poate un forum sa-ti devina inamic, sa apucat de reparat televizoare si ti-a furat clientii, al naibi forum !? Trimite-mi un PM sa ma lamuresc si eu. Sau esti suparat ca un moderator ti-a editat acest post dar treaba lor asta este pe un forum Ai in profil link spre eliminarea contului dar te rog sa nu ma deranjezi cu mesaj dupa aia ca vrei contul inapoi cum a facut o cunostinta de a ta... ca nu se mai poate topic inchis Link spre comentariu
Postări Recomandate