Gabriel_S Postat Octombrie 21, 2019 Partajează Postat Octombrie 21, 2019 Am încercat azi la unul din ele. Intr-adevar bd-ul a trebuit schimbat, e clar ca n-are protecție la scurt. Problema e ca imaginea pe lângă niște dungulițe verzulii paralele care parca avansează spre dreapta are și un soi de solarizare...am rămas cu un mb de lh510 :)) și cu un set de leduri din alea care se albastresc... Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 21, 2019 Partajează Postat Octombrie 21, 2019 (editat) 39 minutes ago, YO9IGS said: Am încercat azi la unul din ele. Intr-adevar bd-ul a trebuit schimbat, e clar ca n-are protecție la scurt. Problema e ca imaginea pe lângă niște dungulițe verzulii paralele care parca avansează spre dreapta are și un soi de solarizare...am rămas cu un mb de lh510 :)) și cu un set de leduri din alea care se albastresc... E clar ca lipsa izolatiei cu silicon la imbinare folie/sticla face ravagii...., daca omul ar aduce tv-ul la reparat atunci cand incep primele anomalii pe imagine, displayul ar putea fi salvat prin curatarea foliilor cu alchol izopropilic si izolare cu silicon(care cunoaste defectul), dar asa e omul in ziua de azi..nu se duce nici el la doctor dar sa mai duca un amarat de tv.., diferenta asta e totusi mare, ca un tv il cumperi nou cat de amarat ai fi , dar sanatatea nu o mai poti cumpara asa usor.. Editat Octombrie 21, 2019 de Costica Tv Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Octombrie 22, 2019 Partajează Postat Octombrie 22, 2019 Da, la unul din ele mie mi-a zis clientul ca înainte de a rămâne fără imagine i-a apărut niște dungute verzi care mai dispăreau, a făcut asa o zi după care a rămas fără imagine. Deci ecranul asta intra la metastaza repede Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 22, 2019 Partajează Postat Octombrie 22, 2019 19 hours ago, YO9IGS said: Am încercat azi la unul din ele. Intr-adevar bd-ul a trebuit schimbat, e clar ca n-are protecție la scurt. Problema e ca imaginea pe lângă niște dungulițe verzulii paralele care parca avansează spre dreapta are și un soi de solarizare...am rămas cu un mb de lh510 :)) și cu un set de leduri din alea care se albastresc... Pai si cu al doilea ce faci, mai ai chef sa incerci sau ti-a ajuns ? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Octombrie 22, 2019 Partajează Postat Octombrie 22, 2019 O sa încerc și la al doilea, dar nu mai am bd-uri noi va trebui sa-l scot de pe celalalt, sper sa reziste, deși cred ca rezultatul va fi asemenea, oricum e lăsat în grămadă cu mortaciuni Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 22, 2019 Partajează Postat Octombrie 22, 2019 (editat) 1 hour ago, YO9IGS said: O sa încerc și la al doilea, dar nu mai am bd-uri noi va trebui sa-l scot de pe celalalt, sper sa reziste, deși cred ca rezultatul va fi asemenea, oricum e lăsat în grămadă cu mortaciuni Foarte bine te-ai gandit, daca nu-ti iese nici asta, atunci stim sigur ca aceste ecrane nu merg reparate. Integratul nu are de ce sa nu reziste, dar inainte sa-l pui, sa nu uiti ca sa intrerupi cele 2 trasee Editat Octombrie 22, 2019 de Costica Tv Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Octombrie 22, 2019 Partajează Postat Octombrie 22, 2019 De asta m-am gândit și eu sa mai încerc. Dacă la 3 ecrane e aceasi manifestare e clar ca sunt gunoaie... deși cred ca probleme sunt la astea generație mai noua. Ecrane din astea generație mai veche am găsit și prin samsung, orion de China, nu numai lg, dar nu au făcut asa. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 22, 2019 Partajează Postat Octombrie 22, 2019 3 hours ago, YO9IGS said: De asta m-am gândit și eu sa mai încerc. Dacă la 3 ecrane e aceasi manifestare e clar ca sunt gunoaie... deși cred ca probleme sunt la astea generație mai noua. Ecrane din astea generație mai veche am găsit și prin samsung, orion de China, nu numai lg, dar nu au făcut asa. Corect! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 6, 2022 Partajează Postat Aprilie 6, 2022 La 22.10.2019 la 7:59, Gabriel_S a spus: Da, la unul din ele mie mi-a zis clientul ca înainte de a rămâne fără imagine i-a apărut niște dungute verzi care mai dispăreau, a făcut asa o zi după care a rămas fără imagine. Deci ecranul asta intra la metastaza repede Va salut!... Aveți cum să-mi trimiteți și mie softul din epromul de pe t-con ? Mai aveți ecranul ? ,...vad că postul este destul de vechi. Mulțumesc ! Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Aprilie 6, 2022 Partajează Postat Aprilie 6, 2022 (editat) Acum 2 ore, cornel1962 a spus: Va salut!... Aveți cum să-mi trimiteți și mie softul din epromul de pe t-con ? Mai aveți ecranul ? ,...vad că postul este destul de vechi. Mulțumesc ! Ecranul nu, dar am mai multe pcb-uri modelul asta. Am gasit asa la repezeala 2, unu care a echipat un LG si unul Samsung. Dumpul de LG e cpwbx5409tp 24c32 cpwbx5409tp.bin 24c32 duntk5524tp.bin Editat Aprilie 6, 2022 de Gabriel_S Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 6, 2022 Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Acum 44 minute, Gabriel_S a spus: Ecranul nu, dar am mai multe pcb-uri modelul asta. Am gasit asa la repezeala 2, unu care a echipat un LG si unul Samsung. Dumpul de LG e cpwbx5409tp 24c32 cpwbx5409tp.bin 4 kB · 0 descărcări 24c32 duntk5524tp.bin 4 kB · 0 descărcări Mulțumesc frumos. Stima ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum