Vizitator Minecraft Videos Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Salutare!Am facut acum cateva zile o mica boxa portabila cu baterii li ion.(3s2p).O incarc cu 19v si folosesc un lm2596 pentru a ajunge la 12.6v ca sa alimentez bms ul care se ocupa de incarcare.Problema e ca in momentul deconectarii sursei de 19v de la modulul step down, incepe sa circule un mic curent prin lm2596 si imi termina bateria repede.Ca sa rezolv am pus o dioda pe iesire si am reglat tensiunea ca sa fie din nou la 12.6, pana aici totul ok.Cand dau sa o incarc abia ajunge la 12v si nu mai trece...Ceva idei? Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 (editat) Nu merge un întrerupător în loc de diodă? Adică o mufă cu pini de deconectare. și un releu ( dacă vrei automat) Dacă nu un simplu switch Aceeași problemă am avut-o la un aspirator portabil și am instalat un releu pe mufa de la incărcare ce comuta BMS-ul pe step down converter Editat Octombrie 3, 2019 de barbulescuorlando Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum