Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

coltul vesel al depanatorului

Postări Recomandate

La un tv   ii trebuia un PCF 802 ,  omul merge la un magazin   si gasind pcf   vinzatorul i-a dat un PCH200  venind acasa   sa puna lampa cum ii ziceam noi  vede ca nu intra in soclu   pcf -9 picioruse  , pch 10    ca sa faca  zice am taiat un piciorus  a intrat dar nu merge   Of  ii zic nu puteai sa vii aici   nu de alta dar in timpul acela era criza  de pch  si ii dadeam pcf   cam asa faceau unii clienti pe timpul acela.

Link spre comentariu

Si un banc    pe vremea lui ceasca  era criza tare de pl   pcl , py   etc. Un client avea nevoie de PCL 85  nu se gasea si s-a dus la Bucuresti sa caute   si asa ajunge la piata palatului  acolo multa lume adunata si strigau toti pcr pcr  , omul zice  ba da la toti le trebuie pcl ?  am cerut si eu ca toti  - pcl  dar la putin timp iese vinzatorul in  balcon  si da din maini  ca nu mai e   si-m zic    ba ce ghinion tocmai acum s-au terminat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Condensatorul buclucaș, care așteaptă să fie descoperit după ce terminalele l-au părăsit, el a fugit și într-un amplificator stă pitit că de funcționare s-a plictisit.

20250204_125101.jpg

20250204_124940.jpg

20250203_140422.jpg

20250203_140408.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

O întâlnire hazlie cu un copil de 4 ani pasionat de tehnologie:

"Ai idus tembelizorul la scuturăcit, tebe dat cu softic la cip, tebe si o telemandă în lest naie ninic."

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări