neculavasile Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 La un tv ii trebuia un PCF 802 , omul merge la un magazin si gasind pcf vinzatorul i-a dat un PCH200 venind acasa sa puna lampa cum ii ziceam noi vede ca nu intra in soclu pcf -9 picioruse , pch 10 ca sa faca zice am taiat un piciorus a intrat dar nu merge Of ii zic nu puteai sa vii aici nu de alta dar in timpul acela era criza de pch si ii dadeam pcf cam asa faceau unii clienti pe timpul acela. Link spre comentariu
neculavasile Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Si un banc pe vremea lui ceasca era criza tare de pl pcl , py etc. Un client avea nevoie de PCL 85 nu se gasea si s-a dus la Bucuresti sa caute si asa ajunge la piata palatului acolo multa lume adunata si strigau toti pcr pcr , omul zice ba da la toti le trebuie pcl ? am cerut si eu ca toti - pcl dar la putin timp iese vinzatorul in balcon si da din maini ca nu mai e si-m zic ba ce ghinion tocmai acum s-au terminat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 Link spre comentariu
victor_cj Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Condensatorul buclucaș, care așteaptă să fie descoperit după ce terminalele l-au părăsit, el a fugit și într-un amplificator stă pitit că de funcționare s-a plictisit. Link spre comentariu
victor_cj Postat Marți la 16:39 Partajează Postat Marți la 16:39 O întâlnire hazlie cu un copil de 4 ani pasionat de tehnologie: "Ai idus tembelizorul la scuturăcit, tebe dat cu softic la cip, tebe si o telemandă în lest naie ninic." Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum