Tavi Postat Octombrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2007 Cacutza rembo - sau cum poti chinui un tv nou , flat de 72a fost zgariat cu un cui pe carcasa Link spre comentariu
I.Dani83 Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 Ma intreb ..daca i-ar spune cineva ca se scrie corect Rambo nu Rembo ,ar modifica ...tot cu cuiul ?!? . Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2007 stiti cum fac gainile cand merg ? dau din cap in plan vertical non stopasa facea si domnul Cacutza , a trebuit sa fug in birou sa nu rad de fata cu el :smt044 :smt044 Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 stiti cum fac gainile cand merg ? dau din cap in plan vertical non stop Poate ii mare rapp-er, cu numele de cartier "Rembo". :smt005 Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 28, 2018 Partajează Postat Septembrie 28, 2018 Vreau o piesă șlefuită în prealabil si vopsită cu lavabil... Aveți un model? Da, poftiți: Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 28, 2018 Partajează Postat Septembrie 28, 2018 Îți dau eu numai spune un preț pt ea....................... ca să știu ce integrat sa caut. Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 28, 2018 Partajează Postat Septembrie 28, 2018 Cu lavabila vin eu . Numai sa imi spuneti culoarea. 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 29, 2018 Partajează Postat Septembrie 29, 2018 Pai nu merge orice piesa cu 8 pini? Mie așa mi-a zis un client care mi-a adus odată un aparat defect cu ceva CI cu 8 pini și în mână avea un CI tot cu 8 pini să îl schimb. Ce m-am distrat. Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 29, 2018 Partajează Postat Septembrie 29, 2018 7 minutes ago, dan cod said: Pai nu merge orice piesa cu 8 pini? Link spre comentariu
valangjed Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 Pe strada din spatele casei mele locuiesc cetateni care apartin acelei etnii "mai colorate.Spicuiesc din defectele cu care au venit la depanat TV-uri:"Aude da' nu vede."(Are sunet dar nu are imagine), "Nu prinde unda."(Tuner defect), "Se stramba la mine."(Desincronizare linii si cadre), "Se da la mine.Parca vrea sa sara la mine din ecran."(Fluctuatii de luminozitate). Link spre comentariu
Simpalean Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 La 03.09.2007 la 20:07, fen a spus: intr-o zi a venit la mine un coleg care era mecanic si a adus un aparat de radio VEF si intr-o punga de plastic avea toate miezurile din bobine scoase si a zis sa le pun la loc ca el le-a spalat si curatat da ceara crezind ca sint numai niste suruburi Tot în legatură cu miezurile din bobine am și eu o amintire. Eram la cineva și încercam sa repar un tv alb-negru. Proprietarul încerca să ma ajute. Îmi arata unde a intervenit alt depanator. Era vorba de șuruburile (miezurile de ferită )din calea comună. Zicea că celalalt depanator le-a strâns puțin și a rezolvat problema. Link spre comentariu
_adi_ Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Acum multi ani, reparam tv doar cand ma duceam la tara, la sfarsit de saptamana. Vine Nea' Ion si spune: televizorul nu mai vede mai deloc. Urc pe bicicleta, ajung la om peste cateva ore, si el si babuta stateau langa televizor si incercau sa urmareasca vre-o stire bomba pe OTV cu perdelele trase si lumina stinsa ca tubul deabia mai lumina..... Aprind lumina, ma uit putin pe la colturile tavanului si vad numai panze de paianjen negre... Ma lamuresc putin ce se intampla, iau carpa multifunctionala de pe plita (oamenii traiau in bucatarie), sterg putin mijlocul ecranului cat un fund de sticla si apar niste culori vii si frumoase de mama mama! Ii arunc carpa lu' tataie si ii spun sa continue el... Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 (editat) Trabuia să-i trimiți sa aducă o juma de volum de pruna batrina și pina veneau sa le "repari" tu Tv-ul. Editat Octombrie 2, 2018 de sesebe Link spre comentariu
orgasmo Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 (editat) Pentru cât lipiți un fir de două ori? Firul este o clemă de fixare, se înlocuiește împreună cu garnitura de etașare de la senzorul de presiune. Editat Octombrie 2, 2018 de orgasmo Link spre comentariu
neculavasile Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Prin anii 70-80 vine un client cu un radio Pescarus ca nu mai merge tare, il desfac testez finalul ok testez pe ifsi ol totul ok, atunci iau o surubelnita sa plimb putin bobinele pe bara de ferita , apas cu surubelnita mai tare si intra in bara, mai apas odata la fel pina se rupe. Il intreb ce s-a intimplat si-mi zice ca a scapat aparatul jos si se rupsese bara de ferita se intimpla frecvent acest lucru si zice m-am dus in gradina ca aveam un soc am taiat un bat pe dimensiune si am vopsit-o neagra dar nu mai merge tare!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum