I.Dani83 Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Criminal . Sa ne fereasca Dumnezeu ... Link spre comentariu
PETRE66 Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 RIP, sau o imagine face cat o mie de cuvinte...Nu, nu este vorba despre acelasi exemplar, sunt 2 exemplare diferite. Oa ce fain . E viu ? Pare a fi mutat (montat) ...!!?? Ma uit in prima poza si il vad sus ..!!?? Mai jos este intre chopper si filtru general . Link spre comentariu
Tavi Postat August 29, 2007 Autor Partajează Postat August 29, 2007 daca a spus ca sunt doua diferite , evident ca sunt doi soareci a precizat asta tocmai pentru ca sa nu spuna cineva ce ai spus tuinsa se putea ..... cum e o ocazie sa se faca cineva de ras , hop si petrica sa ocupe loc pe podium Link spre comentariu
ArnautuIonut Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Am ceva pentru voi ..... Link spre comentariu
PETRE66 Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 daca a spus ca sunt doua diferite , evident ca sunt doi soareci a precizat asta tocmai pentru ca sa nu spuna cineva ce ai spus tuinsa se putea ..... cum e o ocazie sa se faca cineva de ras , hop si petrica sa ocupe loc pe podium Dupa munca (observatie ).......Astept medalia )): :goodman: :supz: :supz: Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 @ Traian B ,unde a stat jucaria ? in podul casei sau in subsol ? :smt005Nu este asa. S-au aflat in birouri. Daca va uitati cu atentie, aparatele sunt foarte curate. Si da, sunt doua aparate diferite, se poate vedea usor. Este vorba despre doua imprimante laser. Soarecii par a avea o mare afinitate pentru locurile caldute, iar acest gen de aparate par a-i atrage in mod deosebit (in stand-by fuser-ul este intradevar caldut), mai ales ca sunt si foarte accesibile (pot patrunde in interior prin diversele deschizaturi). Mai aveam ceva foto, in special de la aparate la care fostii chiriasi au reusit sa scape lasand in urma cabluri roase si PCB-uri distruse, dar nu le mai gasesc pe toate, numai cateva ce sunt atasate aici (conectorul acela zice-se ca ar fi fost un LPT- deh, dupa parerea unor utilizatori LPT-urile acestea si PCB-urile cu trasee de semnal uneori explodeaza de la sine). In cazul service-ului "autorizat" sau reprezentant, avand vandute pe piata si deci in garantie multe zeci de mii de aparate, inevitabil intalnesti tot felul de asemenea cazuri de "defecte" pe care in nici un caz nu le poti trata ca si neconformitati sau defecte in garantie, carora numai defecte in garantie nu le poti spune si pentru care este bine sa pastrezi aceste foto, mai ales pentru ca chiar conform statisticilor s-ar zice ca vreo 40% dintre Ro am avea ceva probleme legate de software-ul si de "microprocesorul" proprii si te poti trezi cu cate un client care dupa asa ceva reclama (eventual + OPC) ca "asa a fost de nou", ca el a tinut aparatul nou in cutie si nu l-a folosit, desi contorul electronic al aparatului spune cu totul altceva sau in cazul imprimantelor cartusul este la a n-a reumplere...Desi de multe ori unele astfel de probleme sunt totusi rezolvate gratuit (mai ales cand urmarile lor sunt nu prea grave), fenomenul cel mai ciudat din ultimul an sunt problemele psihologice determinate de intrarea in Eu, respectiv atitudinile si parerile diversilor "europenizati peste noapte" conform carora defectele de genul celor din foto ar fi cauzate de produsele "proaste", "de 2 lei" (deh, expresii "europene"), dupa care urmeaza povesti despre cat de bine este "dincolo" si cum "dincolo" orice astfel de problema este suportata de catre service-uri si producatori, etc., ca "numai in service-urile de la noi se poate intampla asa ceva" si ca "dincolo" e numai lapte si miere, etc, samd... Cel mai bine "europenizat" a fost un client care, dupa ce a spalat asa de bine un display TFT incat apa si detergentul folosite ajunsesera sa-i distruga conexiunile metalizate din interior (!) si deci pe buna dreptate i s-a refuzat reparatia in garantie, dupa ce clientul a incercat fara succes sa ne convinga ca "de vina este aparatul pentru ca a permis apei sa intre in interior", ca "asta numai la noi se poate intampla" ,a inceput apoi sa ne povesteasca asa de frumos cum in nu stiu care tara "civilizata" toate aparatele "au garantie chiar si daca intra apa, ploua in ele sau sunt chiar inundate, acolo pe acestea service-urile le schimba pe loc cu altele noi", "nu ca la noi unde unde firmele isi permit orice si-si bat joc de clienti", etc... Am uitat totusi sa-l intreb ce s-a mai intamplat cu Fat Frumos, daca a trecut usor sau nu de Muma Padurii dupa ce calul i-a spus sa nu priveasca inapoi... Poate aflu de la urmatorul client, v. foto de mai jos, de la un LCD mai "proaspat"... Link spre comentariu
PETRE66 Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 pentru Traian B. Aveti toata stima si consideratia , mea. Sunteti un domn Sa auzim de bine ! Link spre comentariu
I.Dani83 Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Poza "4507.jpg" pare a fi opera celor ce män? oile pe camp .Criminala .Am ras cu lacrimi . Link spre comentariu
fen Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 intr-o zi a venit la mine un coleg care era mecanic si a adus un aparat de radio VEF si intr-o punga de plastic avea toate miezurile din bobine scoase si a zis sa le pun la loc ca el le-a spalat si curatat da ceara crezind ca sint numai niste suruburi Link spre comentariu
ArnautuIonut Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 Uitati ce am descoperit intr-un calculator , probabil clientul a vrut sa-i mareasca hardul ) Link spre comentariu
PETRE66 Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 Uitati ce am descoperit intr-un calculator , probabil clientul a vrut sa-i mareasca hardul ) propun sa le inlocuiesti .... hdd-ul cred ca le -a citit :smt003 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 Tot a avut bunavointa. Eu am un DHH care sta spinzurat in fire si merge foarte bine chiar daca sta inclinat ( asa cum nu se recomanda ). Apropo de poza cu ventilatorul urias, am la job un cmts de la 3com care are din constructie pe o latura 16 ventilatoare de 12 cm si 9 de 8 cm intercalate printre acestea. Impreuna cu cele un milion de led-uri de pe fata arate ca in filmele cu ozn-uri. Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2007 Capitolul 4 Ail Bibec ! dinga dinga ... suna la interfon ... deschid apare omu' cu basca si plasa de panza de culoare nedefinita - depanatorul ocazional multidezvoltat agrar - vreau si eu o schema - ok , ce schema ? - de tv din asta .... cum ii zice ... si se uita la mine cu privirea aia pe care o au elevii cand nu stiu lectia si se uita asteptand sa spuna cel din fata lor ceea ce nu stiu ei - habar nu am cum ii zice - stai ca am notat ... si scoate in buzunar un fel de portofel cu aceeasi culoare ca si plasa , jerpelit si umflat de hartii .. il desface moment in care inevitabil hartiile ii cad pe jos ... colturi de ziare galbene pe care scrie marunt ceva , bonuri, chitante , numere de telefon fara nici un nume langa ele ... tot ce vrei si ce nu vrei il las sa isi vada de treaba , si dupa ce transpira vreo 10 minute imi da satisfacut un colt de hartie mototlit si rupt pe care scrie cu litere de mana , aproape indescifrabil : snaidar ma uit , nimic altceva ... pai doar atat ? din nou acea privire neajutorata el de unde sa stie ca mai trebuie altceva , el e doar depanator impacheteaza arhiva de hartii care dispar in portofel si apoi in plasa si pleaca cu promisiunea ca va reveni cu mai multe date in urma nu mai ramane nimic in afara de colturi de hartie si mirosul specific hainelor spalate manual odata pe an la balta cu brotaci , de langa râu :binky: Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 vine azi la mine un tip inpreuna cu nevastasa,pe tip il stiiam din vedere de client,acesta ma intreaba daca am o telecomanda pentru televizorul care l-am reparat anul trecut,ca tot eu iam dat telecomanda ,bla,bla bla. ce televizor il intreb eu. -de aista domnu mai mic ca aista de aici si imi arata un tv din atelier.ok spun eu ,sony?... pauza:a nu parca altfel,cum ii zice fa ? ,o intreaba pe nevastasa;domnu zice ea aratami o telecomanda sivad eu daca e asa.dupa multe bla,bla,bla, ii arat un sertar cu vreo 50 telecomenzi diferite toate noi ,se uita un pic peste ele si zice;nui nici una de aici si nu bate lumina bine pe ele ca tot gaseam eu una. Link spre comentariu
I.Dani83 Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 Tot a avut bunavointa. Eu am un DHHNu, ai un HDD (Hard Disk Drive) . Ma intreb cata 'carte' are o persoana care isi permite sa isi mute biblioteca (probabil toata care o avea) in carcasa unui PC .Oricum sa nu disperam...romanu` s-a nascut poet . Deci 'care-i problema' ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum