Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Capac/buton potentiometru volum rotund

catalin004

Postări Recomandate

Caut un capac pentru potentiometru la un amplificator SONY TA-F190...diametru minim 50mm, max. 52mm, axul este cu tesitura, adica D, inaltimea 25mm minim, iar martorul/indicatorul sa fie in partea opusa a liniei tesite (taietura axului)...sper sa ma fi facut inteles...

nu ma intereseaza sa fie cu indicator pentru led, cu toate ca are in componenta.

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Am pus un link cu un amplificator identic (sa nu se ia ca publicitate ca nu am legatura cu anuntul).

Butonul pe care il caut este cel de volum (nu trebuie neaparat identic sau cu martor led)

http://www.power-zone.ro/produse/9838_Amplificator_Sony_TA_F_190.html

Colegul andrei multumesc enorm pentru ajutor, insa mai astept poate gasesc negru. Multumiri

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Am avut nevoie ,anul trecut , de  un buton asemenea    ,rezolvand cu ajutorul unui capac de spray , scurtat la inaltimea necesara , in care am montat un buton , fixandu-l  cu 2 suruburi mici (unul central si unul indicator).

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări