Vizitator kata_prof Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 am nevoie de...chestia aia din mijlocul difuzorului, con cred ca iii zice, am o pereche de dif 6,5" bunicele, germane, si vreau sa le reconditionez.Suspensie am gasit pt ca una era ciupita dar con nu.ele ar functiona si fara dar...vreau neaparat sa iasa aprox ca noi:) Link spre comentariu
adircf Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 chestia aia din mijlocul dfuzorului ii zice calotas-a mai discutat despre calota. Foloseste fuctia search Link spre comentariu
Vizitator kata_prof Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 asa...calota...mai auzisem termenu dar am ramas fixat pe conok...sarchuiesc acum :weedman: Link spre comentariu
adircf Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 ete ca ti-am gasit eu topicu despre calote, dust-cap-uri si "bulburi" http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=20509 De aici te descurci ca esti baiat mare :yawinkle: :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum