Mircea Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 @Faust2018, pai nu el arata cu mana ce si cum trebuie facut? Hai ca esti reactionar. Ca aia de faceau politica si se mirau ca fac puscarie dupa. Aia meritau! Ce nevoie aveau de politica?! 1 minute ago, gauss said: Parca mai de mult facea cineva apologia imprumutului la banca pe treizeci de ani , cand eu ma declaram sceptic ( si temator ) . Pe la fosta Bodega ( una din ele ) . Cine sa fie oare ? ... Imprumutul este metoda infailibila sa te sclavagesti singur. Stia el Ceasca de ce nu voia sa fie sclav la FMI. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 (editat) Chiar nu - ti amintesti cine era persoana ? ... Dar sincer , ca nu ne stie nimeni ... Editat Septembrie 19, 2019 de gauss Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Acum 19 minute, Faust2018 a spus: Hai mă că ceafă lată nu am Nimic nu ai, saracule care esti tu! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Acum 6 minute, adrian_pic a spus: Nimic nu ai, saracule care esti tu! Am senzorul de miros ....mare Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Periodic va apuca pantecaraia si aruncati pe aici reziduurile. Nu veti schimba nici cu 1 micron ce s-a lipit pe materia cenusie a fiecaruia, ce s-a impregnat acolo a fost smaltuit ca o cada de baie. Daca cineva ar avea rabdare sa va caute postarile vechi s-ar vedea ca sunt un fel de citate, tot reincalziti o ciorba veche. Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Smaltul sare cand lovesti cu ciocanul..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 (editat) Acum 5 ore, Faust2018 a spus: Citat Știi ce admiri tu la el ? Aveți caractere foarte , foarte apropiate , cine se aseamănă se adună ( in partidul lui de rahat au fost numai oameni cu vocabular si comportament de mahala , Vodcuța de la Craiova , Oana Zavoranu , Codrin Ștefaescu , etc , etc ) , la fel ca WC Tudor ..... îți place să minți , să răstălmăcești , să fii egocentric ( caută in dex dacă nu stii ce înseamnă ), tu și ce faci tu nu poate face nimeni , amandoi sunteți admiratorul unui țaran analfabet care a chinuit un popor , numai că WC Tudor s-a ales cu ceva , tu ? Cu 3 camere plătite cu citeva salarii , totuși este bine .....ai ieșit in avantaj ... Să stii că nu este o mare onoare dacă i-ai strîns unui nebun , onoare este dacă ii stringi lui Patapievici sau Cartarescu . https://marxismromanesc.wordpress.com/ Prietenii tăi... Fara sa ataci nu poti? Esti tare frustrat... Varsa-ti aici frustrarile ODATA, refuleaza odata mizeria aia din interiorul tau care ti-a intunecat sufletul si mintea. Ca, oricum topicul l-ai fwootot (cum faci pe majoritatea in care postezi) si-l va inchide Validae curind. De cel putin un an de zile, eu nu am mai scris absolut nimic despre ceea ce am realizat, iar tu o tot tii langa-balanga... De o discutie civilizata cu tine, nu cred ca exista sanse, si nu neaparat cu persoana mea... Ca sa inchei discutia cu tine, pentru ca ma tot ataci, afla ca DA, Leco Amp V3 a fost cel mai puternic amplificator analogic HAND MADE prezentat vreodata pe acest forum. Pina cind va face altcineva altul mai puternic, Leco V3 is "za best". Si ca sa inchei topicul intr-o formula amuzanta, doar finali pe radiatoare am montat mai multi (ca numar) decit femeile trase pe cosor (tot ca numar). Sa nu vorbesc despre "repetitii". O zi frumoasa sa ai si spor la ViotubeAmps! Editat Septembrie 19, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Vadim presedinte? Brrr, ma ingrozesc cand ma gandesc cat de aproape am fost de un astfel de cosmar! Pe bune, cum sa spui ca era bine sa avem un om grav bolnav psihic pe post de presedinte? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Faţă de cine candidează acum, Vadim era giuciuc......dacă au ajuns o tută ca Veorica sau un infractor ca Miron Cozma să candideze la funcţia supremă în stat, am ajuns rău de tot. Link spre comentariu
Postări Recomandate