Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am avut placerea sa-l cunosc personal.

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 10 ore, Thunderer a spus:

Este totusi fair play sa recunoastem adevaratii patrioti contemporani noua. Vadim a avut parti rele, dar probabil ca un singur MARE patriot l-ar fi intrecut: Ceausescu.

Ai greşit sticla? Cum poţi spune de nemernicul ăla de cizmar că a fost patriot? Megaloman, da. Patriot sigur nu.

Sa nu uitam ca eram liberi de datorii in 89. Daca fripturisti precum Tariceanu sau Baniciu nu vindeau tara, azi dadeam cu flit tuturor care vor sa ne distruga tara. Am fi avut mandrie azi. Nu sa fim calariti de fitecine. 

Da, liberi şi rupţi de foame şi întuneric. Azi ce te împiedică să dai cu flit? Ce te împiedică să ai mîndrie? De ce te laşi călărit?

Ca fapt divers, la capitolul memorie Ceasca il batea de departe pe Vadim. Atatea cuvantari, dar o groaza de pertinenta in discurs. Nu era limba de lemn.

:85 De parcă le-ar fi scris el, care nu era cababil nici să citească fluent.

Link spre comentariu

Eu am dat mana ( in sens de salut ) de 4 ( patru ) ori cu tov . Nicolae Ceausescu . Si ? ... N - am considerat niciodata ( nici atunci si nici acum ) ca ar fi fost ceva iesit din comun , sau vreo mare onoare . La ultimele doua , a trebuit sa  - mi fac anterior un set complet de analize medicale , sa semnez hartii cu instruirea , si ( in asteptarea momentului ) sa ma spal din 10 in 10 minute cu spirt , era un nene cu costum si cravata langa mine ( eram mai multi ) , si ne turna el din sticla pe care o avea intr - un diplomat . Mi se uscasera palmele , obosisem de tensiune , si nu doream decat sa se termine , si sa ma intorc la ale mele . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 14 minute, maresaldeflota a spus:

Nici cu ăsta nu mi-e rușine... 

Te poți compara cu Pleșu ..... dacă da ....la ce ? La greutate ? Înfățișare ? Aveți același sex ? 

Link spre comentariu

Tocmai nea Petrica ... , rod al unei iubiri revolutionare internationale , student in strainatate , posesor de Maserati  ( achizitionat din bursa de studii ) si partener ( vremelnic , si nu singular ) al tov . Zoe Ceausescu , tata de familie exemplar , casatorit din interes ( prima data ) , divortat din interes  ... , zau asa !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Păi dacă e așa, cam toți sunt... mânjiți, eu personal știu că a avut ceva filaj la Steinhardt! 

Probabil și pe la alții! 

Cum era aia cu nea Petrică... toate fetele de la Apaca îl plac pe Petrică! :rade:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Nea Petrica e tare - n cocean ... , are nevasta tanara etc . 

Banc cu nea Petrica , in anii '90 :

Imediat dupa Revolutie , audienta la cabinetul lui nea Petrica ... , femei , fara numar ! Intra prima ... sta o ora , iese ... Secretarul : Don Pedro , ce facem ... , ca palierul , scarile , holul , strada sunt pline de femei ! Nu mai avem scapare ... Nea Petrica , cu un aer detasat si transfigurat , incheindu - si cureaua la pantaloni : Nu conteaza , Armata e cu noi ! ...

Link spre comentariu
1 hour ago, ratza said:

Ai greşit sticla?

Ti-ai pierdut complet flerul. Vezi ce inseamna sa eviti Elforum pe durata indelungata? 

In tonul textului: si ce daca era intuneric, aveam lumanari. Foame aveau puii de ciocoi doar, restul ne descurcam. 

Cizmar sau nu, a facut mai multe case decat putem noi azi sa spoim. 

Analfabet cum era, tot a construit o tara. Azi nici strazi nu putem face. 

Ala a fost om carismatic, nu terchea-berchea de vanzator de tara. Nu poti da cu flit azi, suntem tratati ca niste sclavi de multinationale care ne fura resursele... Etc, exemple pot scrie zile in sir. 

Link spre comentariu

Nu Adriane, e bine sa vezi realitatea, nu ce vor altii sa vezi. 

Ce ne-a adus capitalismul asta: crime, manele si țâțe goale la TV. Nu mai gasesti o carte buna de citit. Pe vremuri citeai Proust, Hugo si Dumas. Azi Sandra Brown. 

Pe vremuri erau biletele de la sindicat, costau mai nimic si te simteai bine. Azi avem ruine in loc de statiuni, si cheltuim banii la straini. Nici macar nu e cine stie ce. 

Orice realizare cere sacrificii. Noi le-am facut si eram bogati si cu o industrie a noastra. Azi??? 

Toti capitalistii traiesc pe datorie si deci sunt la mana bancilor. Sclavi!!! 

Tot felul de fripturisti, cum bine le-a zis Eminescu - nasul lung si ceafa groasa ( @Faust2018 sic!) acum indruga verzi si uscate despre eroii natiunii. Suntem o natie care nu va invata nimic din propria-si istorie. Ne meritam soarta!

E atat de usor sa fii oportunist, sa fii demagog, sa manipulezi. Nu simti nimic, nici o urma de vina... Trist... 

@adrian_pic

Link spre comentariu
Vizitator viobio
1 oră în urmă, Thunderer a spus:

Ti-ai pierdut complet flerul. Vezi ce inseamna sa eviti Elforum pe durata indelungata? 

In tonul textului: si ce daca era intuneric, aveam lumanari. Foame aveau puii de ciocoi doar, restul ne descurcam. 

Cizmar sau nu, a facut mai multe case decat putem noi azi sa spoim. 

Analfabet cum era, tot a construit o tara. Azi nici strazi nu putem face. 

Ala a fost om carismatic, nu terchea-berchea de vanzator de tara. Nu poti da cu flit azi, suntem tratati ca niste sclavi de multinationale care ne fura resursele... Etc, exemple pot scrie zile in sir. 

Bade , nu analfabetul a facut ce spui tu , au făcut sclavii nemâncați care dormeau in frig , care nu aveau minimul pentru o viață decentă , au fost obligați să muncească , să îndeplinească planul cincinal in patru ani  si alte aberații .

Acum 8 minute, Thunderer a spus:

Nu Adriane, e bine sa vezi realitatea, nu ce vor altii sa vezi. 

Ce ne-a adus capitalismul asta: crime, manele si țâțe goale la TV. Nu mai gasesti o carte buna de citit. Pe vremuri citeai Proust, Hugo si Dumas. Azi Sandra Brown. 

Pe vremuri erau biletele de la sindicat, costau mai nimic si te simteai bine. Azi avem ruine in loc de statiuni, si cheltuim banii la straini. Nici macar nu e cine stie ce. 

Orice realizare cere sacrificii. Noi le-am facut si eram bogati si cu o industrie a noastra. Azi??? 

Toti capitalistii traiesc pe datorie si deci sunt la mana bancilor. Sclavi!!! 

Tot felul de fripturisti, cum bine le-a zis Eminescu - nasul lung si ceafa groasa ( @Faust2018 sic!) acum indruga verzi si uscate despre eroii natiunii. Suntem o natie care nu va invata nimic din propria-si istorie. Ne meritam soarta!

E atat de usor sa fii oportunist, sa fii demagog, sa manipulezi. Nu simti nimic, nici o urma de vina... Trist... 

@adrian_pic

Hai mă că ceafă lată nu am :tryre

Link spre comentariu

Parca mai de mult facea cineva apologia imprumutului la banca pe treizeci de ani , ca solutie adoptata personal , pe cand eu ma declaram sceptic ( si temator ) . Pe la fosta Bodega ( una din ele ) . Cine sa fie oare ? ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări