Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am avut placerea sa-l cunosc personal.

Vizitator

Postări Recomandate

Paunescu are si ceva vieti pe constiinta , si nu putine . Am fost la concertul lui ( al Cenaclului Flacara ) de la Ploiesti , ultimul ... , nu vorbesc din auzite , am mai scris in alte topicuri . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 4 ore, validae a spus:

Din păcate un preşedinte, oricât ar fi el de bun ca om sau politician, nu are prea mari puteri în stat.Nu de el depinde de cât de bine o duce poporul, ci de guvern.....

N`o fi avind puteri insa "talpi" sa puna poate, pe principiul presedintelui jucator!

Si exemplul este molipsitor.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Este totusi fair play sa recunoastem adevaratii patrioti contemporani noua. Vadim a avut parti rele, dar probabil ca un singur MARE patriot l-ar fi intrecut: Ceausescu.

Sa nu uitam ca eram liberi de datorii in 89. Daca fripturisti precum Tariceanu sau Baniciu nu vindeau tara, azi dadeam cu flit tuturor care vor sa ne distruga tara. Am fi avut mandrie azi. Nu sa fim calariti de fitecine. 

Ca fapt divers, la capitolul memorie Ceasca il batea de departe pe Vadim. Atatea cuvantari, dar o groaza de pertinenta in discurs. Nu era limba de lemn. In fine, se pare ca este o caracteristica a liderilor carismatici. 

Dar sper sa invatam ceva din istorie si sa nu cadem prada margelutelor colorate. 

Link spre comentariu

De apreciat Vadim ca erudit, om de cultura si mare colectionar insa ca politician a lasat de dorit, de fapt eu l-am vazut ca fiind  un demagog, daca iesea presedinte probabil facea cu totul altceva decat spunea in campanie. A gasit nisa nationalismului ca fiind profitabila la vremea aceea si astfel a castigat voturi, ma indoiesc ca el credea ce spunea cand era vorba de discurs politic.

Daca iesea presedinte poate lasa in urma "nu negociem cu partidele fondate pe criterii etnice" care ar fi fost frumos sa dainuiasca in continuare.

Un alt exemplu de eruditie, Balaceanu Stolnici, pe care nu m-as satura ascultandu-l. 

Link spre comentariu
Acum 8 ore, RST a spus:

..de la stire la stire ni se reamintea " Votati cu capul"

Cu capul....insemnand....cu cine?

....Victoria lui Vadim nu cred ca ar fi fost de bun augur. Pana si un trust de presa aparent serios si impartial ne-a aratat ca democratia inseamna.. " Daca nu te aliezi cu cel puternic, automat esti dusmanul lui. Si nu-ti va fi bine". 

No lasa ca si Maria Tanase i-a îndemnat pe românii din America sa tina cu Roosevelt ;-)

"Cine nu-i cu noi, e împotriva noastra", a fost principiul revolutiei bolsevice.

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 14 ore, petreelectronic a spus:

Era un pic "smucit" dar un mare patriot....nu l-am luat niciodata in serios.

Ar fi fost in stare sa urineze in sapca oferita de Trump.

"mare patriot " , greșit ! 

A fost un extremist , șovin , antisemit , lingău , pupincurist , lacheu , orice psihiatru începător ii putea pune diagnosticul de nebun cu comportament deviant , patriot înseamnă cu totul altceva , nu să faci spume la gură cind auzi de evrei , țigani , maghiari , nu să aberezi cite o oră despre cum o să bagi tu mafia la pușcărie , ca fapt divers .....ipocritul WC Tudor a făcut o mulțime de băieții cu  ceva firme pe care le patrona , si tribunul se lauda cu sute de femei .....la fel ca initiatorul topicului  , bineînțeles că , cu ✋ dreaptă sau stingă...... poți avea cite femei dorești .:rade:

Link spre comentariu
Acum 9 minute, Faust2018 a spus:

"mare patriot " , greșit ! 

A fost un extremist , șovin , antisemit , lingău , pupincurist , lacheu , orice psihiatru începător ii putea pune diagnosticul de nebun cu comportament deviant , ........................................

...............................................................

Bine zis @Faust2018 !

Slobod la gura, mitocan, etc, nu tinea cont de persoanele pe care le balacarea ! Pentru el toti erau  niste nulitati, el fiind Miezul. Pentru asta si multe altele ,nu l-am apreciat de loc.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Nici Dumnezeu n - a vrut sa  - l primeasca ... Sicriul n - a incaput in groapa , intelepciunea populara spune cate ceva despre . Nu mai dezvolt , nu e cazul de contre . A fost , s - a dus . Cine - i pastreaza amintirea , buna , rea , cum o fi , sa fie binecuvantat .

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 11 ore, DjLeco a spus:

Ideea acestui topic se bazeaza pe cultura in istorie nu pe politica...

Politica stim cu totii sa facem, tara merge direct, brici, "pe butuci" de atita politica Romaneasca.

Bade , ce treabă are inteligența , cultura unui om , pregătirea lui , cu comportamentul ? In istorie au existat mii de oameni care aveau studii , au fost deștepți , dar ......aveau un comportament deviant , nebuni de legat .

Să îți dau exemple : Henry Ford , Howard Hughes , Hitler , Mengele ,  o mulțime de medici profesori universitari SS care au făcut experiențe pe oameni sau au trimis la moarte milioane de oameni , exemplele pot continua .

Cum au spus si alții , avea memorie bună , memora ușor dar ....la fel de ușor îți putea lua morții in ..... dacă nu era de acord cu tine intr-o discuție , un narcisist și un egocentric .

Si eu l-am întâlnit de citeva ori , in citeva locuri , știu destule amănunte neștiute de multi , am un prieten care a fost garda lui de corp prin anii 2000  , ii placea mult să vorbească de nebun , să fie in centrul atenției , mulți făceau caterincă de el , ii dădeau apă la moară apoi il lăsau să abereze cite o jumatate de oră .

Știi ce admiri tu la el ? Aveți caractere foarte , foarte apropiate , cine se aseamănă se adună ( in partidul lui de rahat au fost numai  oameni cu vocabular si comportament de mahala , Vodcuța de la Craiova , Oana Zavoranu , Codrin Ștefaescu , etc , etc ) , la fel ca WC Tudor ..... îți place să minți , să răstălmăcești , să fii egocentric ( caută in dex dacă nu stii ce înseamnă ), tu și ce faci tu nu poate face nimeni , amandoi sunteți admiratorul unui țaran analfabet care a chinuit un popor , numai că WC Tudor s-a ales cu ceva , tu ? Cu 3 camere plătite cu citeva salarii , totuși este bine .....ai ieșit in avantaj ...

Să stii că nu este o mare onoare dacă i-ai strîns ✋ unui nebun , onoare este dacă ii stringi ✋ lui Patapievici sau Cartarescu  .

https://marxismromanesc.wordpress.com/

Prietenii tăi... 

Editat de viobio
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări