Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am avut placerea sa-l cunosc personal.

Vizitator

Postări Recomandate

Fiind intr-o seara la serviciu, la o emisiune al carei nume il pot da pentru ca acum nu este in grila de programe deci NU este reclama, WOW BIZ, am avut placerea sa-l cunosc si sa-i string mina.

As fi fost tare mindru sa am un asemerea OM ca presedinte.

Stiu ca multi o sa-mi sariti in cap, in special unii, dar inainte sa o faceti, urmariti si ascultati materialul video urmator:

Rog sa nu stergeti acest topic, nu postez cu tenta politica, ci doar sa realizam ce OM am avut in tara asta...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

:):rade:A doua pe seara asta... 

Prima era cu un amărât fără un picior, și care atunci când nu a avut cu ce să plătească la mega s-a fâstacit, pana la urmă Ali vânzatorul i-a plătit marfa, și i-a mai dat și restul de la 100 lei (ai lui Ali 50 și ceva)  și care făcea gura :"mai mult... mai mult... :)), apoi asta cu Vadimovici...!

Nu e ăla cu drujba!? Ăla.. care tăia...!? 

Ps... la noapte... nu mai dorm(o spun în spirit dă glumă!)! 

Deobicei, oamenii importanți.... sunt umili și nu ies în fața... și am cunoscut o grămadă... 

Asta cam ieșea... :rade:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Istoria ne-a aratat, ca-n vremuri tulburi pentru anumite persoane, adulatia este un "medicament" care functioneaza, unii gasindu-si "vocatia" in vorbele unui idol. Urmarile au fost tragice. 

Legat de experimentul prezentat: nu am inteles ce l-a oprit sa-i bage mana in țâțe duduii din spate. Evident, nu era jena de a fi perceput ca un libidinos, caci a recidivat cu comentarii pe masura comportamentului. 

Stia datele de nastere ale unor oameni... So what?! Asta nu l-a impiedicat sa fie cel care a fost, nu am sa detaliez. Sa nu fiu catalogat de incult (sic!). 

Link spre comentariu

I-am apreciat intotdeauna cultura si inteligenta!

Am dezaprobat total modul cum Vadim socializa si egoismul lui feroce!

Cand a fost la un pas sa ajunga presedinte ,am votat impotriva lui....

Acum, dupa atata timp, ma intreb daca am facut bine...?...

Link spre comentariu

Din păcate un preşedinte, oricât ar fi el de bun ca om sau politician, nu are prea mari puteri în stat.Nu de el depinde de cât de bine o duce poporul, ci de guvern.....iar cum poporul (marea majoritate ) se lasă amăgit cu măririle de pensii şi salarii preelectorale, care nu fac decât să crească inflaţia şi votează tot cu cine nu trebuie....suntem condamnaţi

Link spre comentariu

Oare ce-ar fi facut daca ar fi fost ales? Ar fi dat legi în versuri? Ca solutii si mai ales bani pentru redresarea economiei nu prea a aratat ca ar avea (de unde lua). Cel mai probabil ar fi izolat tara mai rau decât a facut-o împuscatul. A se vedea Venezuela.

Link spre comentariu

Buna

Tribunul a fost mare patriot.De multe ori neanteles.

Mare literat,(l-am admirat inca de pe vremea lui Paunescu).

La fel si altii,exemple,Antonescu,Ceausescu.(doar patrioti),pe langa cei de azi...

Cei de azi si-ar vinde i mama pentru ceva sume in $.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
1 oră în urmă, gauss a spus:

Presedinte ? ... La Spitalul 9 , d' aia apropiatii il denumeau Rudotel ... Un penal jalnic !

Eram la munca in acea seara!

Undeva in spatele camerei de filmat.

Exact seara in care am dat mina cu dumnealui.

Like@ Validae!

Like@Alex!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Asa , si ? M - ati citat ... , e vreo problema cu afirmatiile mele ? Lucram cu materialul clientului  , audio - video , si cu parerile apropiatilor , ale celor din partidul lui , tovarasii de drum ,  in care a ramas singur , dupa ce si - a bagat si si - a scos , asta elegant vorbind , si cu sentintele judecatoresti ,  ca asa functioneaza societatea , mai buna sau mai rea . Societatea , adica noi toti , nu un singur individ , oricine si orice ar fi el . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări