Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme tv

Vizitator A.PAUL

Postări Recomandate

Vizitator A.PAUL

Buna ziua ! am o mica problema tehnica si nu stiu de unde sa incep. Am 2 televizoare smart, unul productie 2018 , unul 2019. E o singura intrare de cablu tv in casa , ramificatie cu spliter. La unul din televizoare totul e ok, insa  celalalt nu prinde toate canalele, intra circa 70 % din numarul de canale pe care il receptioneaza celalalt tv. spliterul e cu banda destul de larga, 5-1300 MHz, iar televizorul cu probleme are si el o banda suficient de larga incat sa acopere toata grila de programe , e parctic un televizor nou, produs anul acesta , cu soft actualizat. ma poate lamuri si ajuta cineva ? 

Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

Top autori în acest subiect

Dacă nu se recepţionează posturi digitale, vedeţi să nu existe pierderi de semnal din cauza splitter-ului sau chiar lungimii cablurilor.De vină pot fi chiar mufele, contacte imperfecte sau un cablu gâtuit la trecerea pe sub o uşă, sau chiar strivit de mobilă...

Link spre comentariu
Vizitator A.PAUL
12 hours ago, validae said:

Dacă nu se recepţionează posturi digitale, vedeţi să nu existe pierderi de semnal din cauza splitter-ului sau chiar lungimii cablurilor.De vină pot fi chiar mufele, contacte imperfecte sau un cablu gâtuit la trecerea pe sub o uşă, sau chiar strivit de mobilă...

multumesc de info. 

o sa incerc. ideea e ca inainte aveam un alt televizor de pe care a disparut brusc un numar de canale. am schimbat televizorul , pentru ca oricum trebuia schimbat, insa situatia e aceeasi. 

12 hours ago, validae said:

22 hours ago, A.PAUL said:

Buna ziua ! am o mica problema tehnica si nu stiu de unde sa incep. Am 2 televizoare smart, unul productie 2018 , unul 2019. E o singura intrare de cablu tv in casa , ramificatie cu spliter. La unul din televizoare totul e ok, insa  celalalt nu prinde toate canalele, intra circa 70 % din numarul de canale pe care il receptioneaza celalalt tv. spliterul e cu banda destul de larga, 5-1300 MHz, iar televizorul cu probleme are si el o banda suficient de larga incat sa acopere toata grila de programe , e parctic un televizor nou, produs anul acesta , cu soft actualizat. ma poate lamuri si ajuta cineva ? 

Multumesc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări