Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HIV si Ebola

Postări Recomandate

Acum 1 oră, maresaldeflota a spus:

Virusul a fost,, descoperit,, prin 80, de unde știu ăștia de 20!? Asta pe la populația de h... parcă... 

Poti descoperi azi un virus dar care sa existe pe Pamant de sute de ani, inca se descopera specii noi de animale, d'apoi cand e vorba de bacterii si virusuri!

Se pare ca  virusul provine de la maimute, saltul la om s-a facut acu' 100 de ani  taman in zona aia africana, a suferit multiple mutatii care i-au permis raspandirea la om dar nu s-a stiut atunci care-i problema:

" HIV is a mutated version of a chimpanzee virus, known as simian immunodeficiency virus, which probably made the species-jump through contact with infected blood while handling bush meat. The virus made the jump on multiple occasions. One event led to HIV-1 subgroup O which affects tens of thousands in Cameroon. Yet only one cross-species jump, HIV-1 subgroup M, went on to infect millions of people across every country in the world. The answer to why this happened lies in the era of black and white film and the tail-end of the European empires".

Cum anume au descoperit asta, ca s-a intamplat acolo si atunci...  "They used archived samples of HIV's genetic code to trace its source, with evidence pointing to 1920s Kinshasa"

"You can see the footprints of history in today's genomes, it has left a record, a mutation mark in the HIV genome that can't be eradicated," Prof Oliver Pybus from the University of Oxford told the BBC. By reading those mutational marks, the research team rebuilt the family tree and traced its roots".

Mai departe, e povestea romantata, respectiv care anume au fost atunci conditiile locale despre care se crede ca au favorizat raspandirea virusului.

Link spre comentariu
Acum 32 minute, +_Florin_+ a spus:

Păi... le-au tras-o congolezelor ! :d

Daca despre asta e vorba , nu e nici o atrocitate . Sexul in Africa e ca respiratia , natural si foarte raspandit . Mai ales daca dai si de - un suc ... Altfel , cred ca s - au mobilizat mult , standardul si apetitul la femeile de culoare e foarte ridicat .

Link spre comentariu

Am intrebat nu fiindca nu stiam . Din contra . Am senzatia ca multe din atrocitati ( termen corect , fara indoiala ) au fost savarsite in mod reciproc intre etniile bastinase din zona , unele fiind in slujba colonizatorilor . Mai ales in epoca moderna , inainte de independenta . De fapt , o informare rapida se poate gasi la o simpla cautare . Belgia a fost si un factor de civilizatie , dezvoltare  etc . Era pace si prosperitate inainte de venirea lor , si ei le - au distrus ? ... Negrii congolezi s - au macelarit si de curand , fara belgieni , din 1994 . 5,4 milioane de morti . Multi , putini ? Judeca fiecare ... , eventual apropo de atrocitati . Fiindca asa le place locuitorilor , Africa e un continent uitat de Dumnezeu , unde razboiul e mai dorit decat pacea si munca .  Se pot da exemple pe cateva pagini . In fine ...

https://ro.wikipedia.org/wiki/Republica_Democrată_Congo

Editat de gauss
Link spre comentariu

Acolo se concentreaza , ca multa lume crede ca va scapa de saracie , prin pariuri sportive , pacanele etc . Toata lumea stie ca nu e asa , individual multi gandesc altfel . De unde si castigurile ... , jucatorii nu castiga decat ocazional si putin , daca tragem linie si comparam sumele . Alea care vin la firme , si cele  care se intorc la jucatori .  

Editat de gauss
Link spre comentariu
La 18.09.2019 la 18:35, gauss a spus:

Daca despre asta e vorba , nu e nici o atrocitate . Sexul in Africa e ca respiratia , natural si foarte raspandit . Mai ales daca dai si de - un suc ... Altfel , cred ca s - au mobilizat mult , standardul si apetitul la femeile de culoare e foarte ridicat .

"Ieftin ca braga", zice o vorbă din bătrâni.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, +_Florin_+ a spus:

Păi chiar si aici funcționează principiul universal-valabil al cererii si ofertei. Pe meleaguri africane oferta e conform obiceiurilor zonale, stabilite de localnic(e) și neimpuse de nimeni altcineva. Nu văd unde ar fi greșit belgienii...

Belgienii, chiar si olandezii, oricum, gresesc din principiu.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări