Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pompa Electrica pt masina de fum

Vizitator Darius

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sborkuti

1

• Kytan666

1

• George(sb)

1

Top autori în acest subiect

in functie de tipul masinii de fum (putere , marime , si debit lichid necesar) poti adapta pompe de stropit parbrizul auto, dai o fuga la dezmembrari si incepi sa cauti , sunt o multime de forme , marimi ... protejezi pompa de temperatura .. si merge ..

Link spre comentariu

nu se poate adapta, e o conducta prin care trec cateva zeci sau sute de atmosfere, tot ce iti ramane de facut e sa iei o daltita si sa o desfaci cu grija, tu uti atent la sensul in care a fost bobinat, daca e sarma de 0,26mm nu pui 0,24 ca nu ai facut nimic eu cand am bobinta o stsfel de bobina am pus cam la ochi, altfel nuprea ai cum ca sunt cateva mii de spire, dupa ce ai terminat de bobinat, vezi ca la partea mecanica sunt niste piese mici cu arculete care dau sensul pompei si pe care trebuie sa le asezi exact asa cum au fost, dupa ce ai adunat pompa, o bati putin cu ciocanu la imbinari sa nu se desfaca si trebuie sa cureti conducta de pe rezistenta, din cate stiu eu se curata cu un lichid special, tie de aceea ti sa ars pompa

Link spre comentariu
Vizitator Darius

se poate folosi pompa de apa din aparatele de cafea

pana la urma am desfacut aparatul degeaba , ma gandeam eu de la inceput k e prea mic pt a avea o pompa in el :d , dar am zis sa incerc :P ...ms oricum
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări