sesebe Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Sa inteleg ca a inceput sfirsitul? Primesc mesajul urmator cind incerc sa intru pe forum, parca din ce in ce mai des incepind de acum 2-3 zile. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Nu e forumul de vină, ci reţeaua de căcat din firmă, aşa face şi la mine. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 17, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2019 La fel imi face si pe mobil si acolo folosesc alta retea..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Acum 40 minute, sesebe a spus: La fel imi face si pe mobil si acolo folosesc alta retea..... Dacă te-ai luat de Sfântul Gheorghe... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 17, 2019 Administratori Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Eu nu am primit niciodata aceasta eroare, de fapt niciuna si nu pot zice ca nu intru des pe forum Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Acum 3 ore, sesebe a spus: La fel imi face si pe mobil si acolo folosesc alta retea..... Pe mobil şi acasă nu mi-a făcut niciodată chestii de genul ăsta. Doar la serviciu (asta cînd merge internetul). Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 17, 2019 Administratori Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Am gasit o eventuala problema dece ar aparea aceasta eroare undeva/la unii si anume: Citat Cloudflare IPs not whitelisted at your origin. Nu sunt sigur, am cautat si eu pe net despre eroarea 520 Link spre comentariu
Postări Recomandate