Mircea Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 Am folosit INA cu shunturi de 5 si 10mR. Nu am facut niciodata masuratori in mediu profesional, insa respect ce zice aici: https://e2e.ti.com/blogs_/archives/b/precisionhub/archive/2016/10/14/how-to-layout-a-pcb-for-an-instrumentation-amplifier Evident, exista si shunturi cu 4 pini. Eu am folosit SMT in capsula 25xx sau 32xx, etc. Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 (editat) Aveti dreptate, ma gandeam eu aiurea - mutam shunt-ul la consumator. Da' nu e nevoie, ca de-aia-i sursa, sa plece si sa se intoarca curentul din/la ea, asa ca shuntul se poate amplasa cum ne convine. PS INA111 am folosit si eu, da' in cu totul si cu totul alte scopuri. Mie la 226, cum spuneam, imi place partea de achizitie - ai toate datele "preparate", doar sa le citesti si sa le afisezi cu un uController. Editat Ianuarie 12, 2020 de Liviu M Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 Acum 7 minute, Liviu M a spus: Mie la 226, cum spuneam, imi place partea de achizitie - ai toate datele "preparate", doar sa le citesti si sa le afisezi cu un uController. Parerea mea-i ca daca doar pt. afisat il folosesti, e in regula si comod. Insa daca vrei sa-l folosesti in bucla de curent constant/protectie e de preferat sa folosesti varianta cu iesire analogica, sa nu mai amesteci procesoru`, cu avantajele de rigoare (viteza, independenta de blocaje permanente sau temporare SW etc.). Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 Are o iesire (alert) care poate-i suficienta. Link spre comentariu
digitall Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 Aici se gaseste documentatia de la TI , cap-coada, f folositoare : https://e2e.ti.com/support/amplifiers/f/14/t/818894 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum