Vizitator claudiuf23 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 E okay site-ul asta? Adica e legit? Ca vreau sa iau mai multe panouri de pe el si cand am dat comanda de unu, mi-au spus ca nu e in stoc. https://panouriuden-s.ro/ Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Păi la ce căutare au panourile alea, mă mir cum nu au dat faliment încă....fiindcă trebuie să fii disperat ca să te încălzeşti electric, cel puţin în România.Ori să nu ai ce face cu banii, ori să nu ai gaze la dispoziţie.Ca idee, orice calorifer sau convector electric de putere echivalentă, are exact acelaşi efect.S-a discutat mult pe tema surselor de încălzire, iar panourile radiante ar fi bune doar acolo unde preţul energiei electrice nu e umflat cu nesimţire de ,,băieţii deştepţi,, ca la noi...sau în cazul că ţi-l generezi singur. Link spre comentariu
puriu Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Cred ca nu au nimic in stoc. Daca au mai multe comenzi, aduc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum