doru3160 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 (editat) Am scris și pe urma am căutat poze... Nu eram sigur ca am, și nu mai țineam minte ce scrie pe etichetă. La vremea lui, a fost recuperat de la o casare a unui "utilaj" românesc. Dacă știam ca deranjează, editam. Acum 28 minute, franzm a spus: Nici eu. Editat Septembrie 15, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 N-ati deranjat deloc. Am cautat numai sa subliniez din ce "casa" se trage. Interesant ca a ajuns asa ceva pe meleagurile noastre. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 (editat) Probabil că şi multe alte ,,invenţii,, româneşti, au avut o sursă de ,inspiraţie,, străineză.Să nu uităm nici cum au ajuns japonezii unde sunt acum şi anume nu prin vreun soi de samurai inventator, ci prin surse serioase de ,,inspiraţie,,.Asta nu scade nicidecum meritul adevăraţilor inventatori şi cercetători autohtoni.... Editat Septembrie 15, 2019 de validae Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Zice ca mai produc : http://www.icpe.ro/ro/masini-electrice-speciale/motoare-vehicule-electrice/roata-motoare-pentru-scuter-electric-hibrid/ Link spre comentariu
Postări Recomandate