VAX Postat Septembrie 26, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Acum 12 ore, RST a spus: De acord. Ceva AF-uri folosite aveti din intamplare? Am inteles ca sunt f bune, nu am lucrat niciodata cu ele. Chiar daca nu, ramane valabil, va dau adresa in MP. Sunt bune si EFT-urile, chiar daca au Ft de ordinul 40 MHz. Merg grozav de bine in AFI (465 KHz) si in mixer RF pana la 20 MHz. Sunt tranzistoare fabricate prin tehnologia drift (cu dopare neuniforma a bazei si camp electric intern, care accelereaza purtatorii de sarcina minoritari). Faceti bine ca le luati pe toate. Mai valoroase sunt cele negre (vopsite). 1 Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Cele negre vopsite circula zvonul ca sunt CSF original si fontul difera fata de cele argintiii...In detaliu pentru puristi e o pauza intre F SI T... Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Asa si sunt . Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 (editat) Acum 7 ore, VAX a spus: Se mai gasesc la vanzare, tot la Quintrix (de unde le-am luat eu in urma cu 15 ani - aproximativ), dar pretul este altul acum. Ultimii 20 i-am luat de la grec la cca 1eur/pcs, e un fel de neamt/grec, are piese rare de origine si preturi "studentesti" L.E. a primit marfa Editat Septembrie 26, 2019 de okean Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Din Agenda radioelectronistului editia a-2-a....m-am gandit ca sunt utile! Link spre comentariu
radasous Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Acum 2 minute, flomar60 a spus: Din Agenda radioelectronistului editia a-2-a....m-am gandit ca sunt utile! Sunt utile, eu tocmai am comandat niste eft213 pentru un plan nastrujnic. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 (editat) Am mai ( tot ) postat - o ... Inca o data , nu poate face rau ! agenda radioelectronistului editia a ii a pdf Editat Septembrie 26, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum