rochester21 Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 (editat) Am un T420 pe care nu-l folosesc si vreau sa vad daca-i gasesc un nou stapan. Lipsuri: din motive necunoscute lipseste mufa audio, aveti nevoie de un adaptor audio pentru sunet, boxele interne nu functioneaza. Tastatura e adaptata tarilor nordice, dar exista abtipilde daca va deranjeaza. Si incarcatorul are mufa cu 3 pini, e nevoie de adaptor de priza(il pot cumpara eu daca nu puteti gasi). In rest, e un T420 foarte prezentabil(9.5/10) si perfect functional. I-am montat un hdd WD blue de 1 tb cu aproximativ 100 de ore de functionare, are procesor I5 generatia a doua, 4 gb ram cu un slot liber, va dau si o baterie buna +77 care tine maxim 3 ore. Tastatura de pe T420 e ultima tastatura adevarata thinkpad, la T430 au trecut deja la modelul nou si mai prost. Are lumina pentru tastatura, webcam si o gramada de porturi pe dock. Biosul banuiesc ca e restrictionat, incat aparatul a fost clar folosit de o firma, dar aveti acces la optiunile uzuale cum ar fi ordinea de bootare si altele. Ecranul de 14 inch are un panou bun, cu culori calde. Vine cu dvd writer de fabrica. Ofer si un mouse optic canyon folosit cateva ore. Din fabrica el vine si cu o baterie 9 celule functionala, dar care nu pare sa mai fie detectata de calculator si nu se mai incarca. Celulele sunt functionale, e un defect electronic la mijloc. In rest, stiti despre ce e vorba. E un thinkpad, nu prea se strica. Singurul defect intalnit la ale mele este ca uneori ventilatorul incepe sa devina uzat/zgomotos. Insa T420-ul e perfect silentios, nu aveti probleme. Vreau 300 de lei pe el asa cum e acum, dar daca nu aveti nevoie de baterie si hdd, vi-l dau cu 200 lei. Eu folosesc un T430 si am si un desktop, de aceea T420-ul a ramas in plus. Predare in Galati sau livrare cu ce doriti dumneavastra. Editat Septembrie 14, 2019 de rochester21 Link spre comentariu
rochester21 Postat Septembrie 14, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Precizez ca ecranul are rezolutie standard, 1366 x 768, tot intreaba lumea. La 14 inch wide e cea mai buna rezolutie pentru ca la 1080p nu prea mai vezi nimic pe ecran, dar stiu ca e la moda sa te chiorasti, cica incape mai multa informatie pe ecran, cu micul dezavantaj ca ajungi in cativa ani sa porti ochelari pentru ca ti-ai distrus vederea... Link spre comentariu
amudsen Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Aveti m.p. Link spre comentariu
rochester21 Postat Septembrie 17, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Vanzare. Link spre comentariu
rochester21 Postat Septembrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Vandut..... Link spre comentariu
Postări Recomandate