Adi Florin Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 Salutare!Incerc sa salvez o pagina web si dupa ce dau save si ajunge la 100% zice ca pagina nu poate fi salvata. Ce sa fac? Are cineva vreo idee? Ar merge salvata ca pdf cu un program de salvat in format pdf? Are cineva un astfel de program?Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Adi Florin Postat August 26, 2007 Autor Partajează Postat August 26, 2007 Gata, am rezolvat. Am gasit un programel care salveaza ca pdf.Se poate inchide. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Gata, am rezolvat. Am gasit un programel care salveaza ca pdf.Se poate inchide. Care-i programul ala ?? :smt017 :smt102 :smt102 :smt017 Link spre comentariu
Adi Florin Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 O sa ma uit diseara cum se cheama ca nu stiu acum. Sper sa nu uit. Link spre comentariu
niq_ro Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 2 variante folosesc eu: - PDF995 http://www.pdf995.com/ - primoPDF http://www.primopdf.com/ apar ca imprimante virtuale, adica se da print si se alege imprimanta virtuala, se alege un nume si locatia pentru fisierul pdf si ..gata Link spre comentariu
Adi Florin Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 Da, despre pdf995 e vorba. Se poate lua free din link-ul dat de niq_ro.Toate bune! Link spre comentariu
zal Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Salutare!Incerc sa salvez o pagina web si dupa ce dau save si ajunge la 100% zice ca pagina nu poate fi salvata. Ce sa fac? Are cineva vreo idee? Ar merge salvata ca pdf cu un program de salvat in format pdf? Are cineva un astfel de program?Multumesc anticipat!Poti salva pagina in mai multe variante, de obicei cind nu merge salvare complecta, merge ca html arhiva sau numai html, etc (vezi la fereastra de salvare, ai optiuni). Reclamele care se tot schimba nu te lasa sa salvezi corect. Ma enerveaza si pe mine. Link spre comentariu
Vizitator DeJava Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 teleport pro si webcopier, httrack Link spre comentariu
Stefan Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 imi cer scuze pentru dar avatarul lui DeJava e putin cam mare. Link spre comentariu
Vizitator DeJava Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 oki, l-am scos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum