Vizitator adriangali Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Va salut , dupa cum arata si titlul sunt in cautarea unei freze Fus22 in stare cat mai buna posibil. Asta inseamna pentru mine, o masina cu uzura minima , fara rugina, cu masa echer intacta( fara urme de frezare si burghiu), vopsea originala chiar daca e sarita pe alocuri . Sunt dispus sa vin oriunde in tara dupa ea. Nu conteaza accesoriile. Rugamintea mea este ca daca aveti vreo informatie despre unde pot gasi o asa masina, sa-mi dati de stire pe forum sau pe tel zerosapte44315899 . Bineinteles ca dau o bere. Cele prezente pe olx in acest moment, din pacate , nu bifeaza conditiile. Multumesc, Adrian Link spre comentariu
emil.gabor Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Cam toată lumea dorește acelas lucru . Utilaj cu uzuri mici... nu am auzit pe nimeni care sa vrea o freza toată uzata . Masa toată ciuruita , sau toată ruginita ... 2 Link spre comentariu
Vizitator adriangali Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Draga Emil, nu despre ce isi doeste toata lumea este vorba ci de ceea ce este prezent pe piata in materie de masini de prelucrat metal, in 90% din cazuri utilajele, pe langa uzura aferenta varstei au fost neglijate la modul cel mai barbar, de la ghidaje ruginite pana la urme de ciocan in masa de frezare folosita pe post de nicovala. Poate o sa-mi spuica e normal ca dupa 30-40 de ani de folosire masa sa mai aiba cate o gaura de burghiu.....Probabil ca sunt oameni care pot accepta o asemenea masinarie dar eu unul nu cumpar categoria asta de masinarii, asa ca am precizat acest lucru. Toate bune, Adrian Link spre comentariu
Vizitator adriangali Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Topic inchis. Toate bune! Link spre comentariu
emil.gabor Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Eu cred ca nici daca ați fi mers direct la infratirea Oradea si ați fi cumpărat una nou nouță nu s-ar încadra in pretențiile dumneavoastră . Eu am doua utilaje de la infratirea fus22 si gco25 amândouă au defect din fabrica la mese si au fost din fabrica reparate prima poza este de la mașina de gaurit. Celelalte doua de la fus22 Freza nici nu cred ca are cursa in zona aia unde este este defecta... sa Spune-ți ca a fost făcută de un meseriaș Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum