Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut sa cumpar o freza FUS22 in stare buna.

Vizitator adriangali

Postări Recomandate

Vizitator adriangali

Va salut , dupa cum arata si titlul sunt in cautarea unei freze Fus22 in stare cat mai buna posibil. Asta inseamna pentru mine,  o masina   cu uzura minima , fara  rugina,  cu masa echer intacta( fara urme de frezare si burghiu), vopsea originala chiar daca e  sarita pe alocuri . Sunt dispus sa vin oriunde in tara dupa ea. Nu conteaza accesoriile. Rugamintea mea este ca daca aveti vreo informatie despre unde pot gasi o asa masina,  sa-mi dati de stire pe  forum sau  pe tel zerosapte44315899 . Bineinteles ca dau o bere. Cele prezente pe olx in acest moment,  din pacate , nu bifeaza conditiile.

Multumesc,

Adrian

Link spre comentariu
Vizitator adriangali

Draga Emil, nu despre ce isi doeste toata lumea este vorba ci de ceea ce este prezent pe piata in materie de masini de prelucrat metal, in 90% din cazuri utilajele,  pe langa uzura aferenta varstei au fost neglijate la modul cel mai barbar, de la ghidaje ruginite pana la urme de ciocan  in masa de frezare folosita pe post de nicovala.  Poate  o sa-mi spuica e normal ca dupa 30-40 de ani de folosire  masa sa mai aiba cate o gaura de burghiu.....Probabil ca sunt oameni care pot accepta  o asemenea masinarie  dar eu unul nu  cumpar  categoria asta de masinarii, asa ca am precizat acest lucru.

Toate bune,

Adrian

Link spre comentariu

Eu cred ca nici daca ați fi mers direct la infratirea Oradea si ați fi cumpărat una nou nouță nu s-ar încadra in pretențiile dumneavoastră . 

Eu am doua utilaje de la infratirea 

fus22 si gco25 

amândouă au defect din fabrica la mese si au fost din fabrica reparate 

prima poza este de la mașina de gaurit. 

Celelalte doua de la fus22 

Freza nici nu cred ca are cursa in zona aia unde este este defecta... sa Spune-ți ca a fost făcută de un meseriaș 

IMG_5919.JPG

IMG_5920.JPG

IMG_5921.JPG

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări