Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor cc

Marius Leustean

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am 2 masini de infiletat Festool DWC 18-2500 ce nu mai schimba sensul (functioneaza doar pe desfiletare).Daca functionau doar pe infiletat era OK....

Atasez foto cu partea electronica,ce costa aprox 500 ron.

Daca este cineva capabil sa repare/inlocuiasca  partea electronica,rog postati.

Orice alta recomandare on topic este binevenita.

Multumesc.

IMG_20190913_124750.jpg

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicky_l

1

• iop95

1

• Florian Ciobanu

1

• Marius Leustean

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

dupa cum vad eu are motor fara perii , teoretic trebuie sa schimbi intre ele 2 din cele 3 fire groase ale motorului , probabil are si tahometru si s-ar putea sa nu mearga , pune niste poze mai detaliate cu firele motorului

Link spre comentariu

Piesa verde pentru schimbare sens probabil s-a uzat si nu mai actioneaza comutatorul de sens sau chiar acesta este defect.

Cred ca a ramas blocat si trebuie mutat pe celalalt sens sau facute legaturile in mod direct... cred ca se poate inlocui ansamblul cu un releu si un comutator miniatura pt a rezolva si schimbarea de sens mai elegant decat o fac mai toti producatorii pentru a limita dura de viata si a mai da de mancare si partenerilor de service...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări