Marius Leustean Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Buna ziua, Am 2 masini de infiletat Festool DWC 18-2500 ce nu mai schimba sensul (functioneaza doar pe desfiletare).Daca functionau doar pe infiletat era OK.... Atasez foto cu partea electronica,ce costa aprox 500 ron. Daca este cineva capabil sa repare/inlocuiasca partea electronica,rog postati. Orice alta recomandare on topic este binevenita. Multumesc. Link spre comentariu
nicky_l Postat Decembrie 4, 2019 Partajează Postat Decembrie 4, 2019 teoretic lasa-l asa si schimba polaritatea firelor ce se lipesc la motor, se va invarte invers respecti pe infiletare Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Decembrie 4, 2019 Partajează Postat Decembrie 4, 2019 dupa cum vad eu are motor fara perii , teoretic trebuie sa schimbi intre ele 2 din cele 3 fire groase ale motorului , probabil are si tahometru si s-ar putea sa nu mearga , pune niste poze mai detaliate cu firele motorului Link spre comentariu
iop95 Postat Decembrie 4, 2019 Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Piesa verde pentru schimbare sens probabil s-a uzat si nu mai actioneaza comutatorul de sens sau chiar acesta este defect. Cred ca a ramas blocat si trebuie mutat pe celalalt sens sau facute legaturile in mod direct... cred ca se poate inlocui ansamblul cu un releu si un comutator miniatura pt a rezolva si schimbarea de sens mai elegant decat o fac mai toti producatorii pentru a limita dura de viata si a mai da de mancare si partenerilor de service... Link spre comentariu
Postări Recomandate