Ata Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Salutare oameni buni. Am urmatoarea problema cu "pacientul" din titlu: La oricare program la care este necesara rotirea motorului, dupa ce se invarte de 2-3 ori, da eroarea (clipesc ledurile) din imagine. Nu merge oprita sau resetata decat daca este scoasa din priza. Mentionez ca am schimbat toti electroliticii. Multumesc anticipat... Link spre comentariu
aschiuta Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Buna ziua. Eroarea afisata este F02. Trebuie verificata bobina taho sa nu fie intrerupta. Trebuie verificate legaturile electrice la motor, culpa de la motor si cea de la placa electronica de intreruperi. Trebuie verificat circuitul de masura a turatiei pe placa electronica. Succes. O zi buna. Aschiuta. Link spre comentariu
Ata Postat Septembrie 13, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Multumesc pentru raspuns. Bobina taho nu este intrerupta, legaturile sunt bune. La cupla de la motor am vazut inegrit plasticul(cam ars), intre ultimul fir de alimentare motor si primul care duce la taho, s-ar putea sa fi "sarit" ceva tensiune de alimentare in intrarea taho.... Nu stiu care este circuitul care masoara turatia, traseul trece pe sub traful de alimentare. Poate ma ajutati sa-l identific. Link spre comentariu
Ata Postat Septembrie 29, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2019 (editat) Salutare..am rezolvat. am dat jos bobina (credeam ca-i traf) si am mers pe traseul de la taho, am gasit divizorul, doua rezistente arse. Editat Septembrie 29, 2019 de Ata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum