Noobsound Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 aici aveti cateva poze cu finisajul... nu radeti de media aia veche de pe boxa deoarece a fost pusa acolo doar pentru un test.. ulterior am renuntat la ideea pe 3 cai..si au ramas in final pe 2 cai Link spre comentariu
radue Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 Felicitari pt realizarea lor, dar iti recomand sa pui linkul spre pozele thumbnail, sau sa aiba maxim o rezolutie de 800x600. Asa ca te rog sa-ti modifici postul ! Link spre comentariu
Noobsound Postat August 26, 2007 Autor Partajează Postat August 26, 2007 Ok le-am rezolvat.. :yawinkle: Link spre comentariu
Silviu26 Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 cum se aud lpp-urile? cum ai scos finishu asta mat? e PAL simplu? Link spre comentariu
Noobsound Postat August 26, 2007 Autor Partajează Postat August 26, 2007 In incinte de volum mare.. gen 50L cum sunt astea 1 bucata ydd200lpp coboara exagerat de bine in frecventza si scoate un bass lung si greu.. dar mediile lipsesc ..la fel si kick-bassul. 2 bucati ydd200lpp in aceasta incinta suna mult mai bine.. coboara tot la fel de bine dar se adauga un plus la medii si la kick si suna mult mai frumos. Eu cred ca depinde de gusturile fiecaruia cum suna boxele astea.. pentru multi bassul asta asa lung nu cred ca este placut in schimb pentru unii e de-a dreptul superb. Am dat cat au fost la mine cu aproximativ 80W nedistorsionati in ele si vibra cam tot in casa..ceea ce m-a cam impresionat tinand cont de banii care ii dai pe un difuzor de genul. Ps: am efectuat un mic tuning la difuzoare si anume am dat 3 gauri in fiecare difuzor in membrana de plastic cu un creion de cositorit in zona de sub dust-cap si suportul bobinei pentru a avea o racire mai buna bobina si a permite aerului sa iasa afara de sub membrana inferioara intrucat am observat un pufait la curse mai mari. Incintele sunt executate din pal nemelaminat simplu de 16 mm si finisate cu un autocolant negru mat imitatie de lemn ( in realitate sunt si mai mate dar au iesit asa de la blitz) Link spre comentariu
Vizitator geokser Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 Au iesit super.Am o intrebare daca ai folosit media dupa boxele jazz ai folosit si filtrul?.Si eu mi-am facut 2 boxe 60 de litri in BR fiecare si am folosit tweeteru ,media si filtrul de la boxele jazz si difuzorul de bas ydd250lpb.Am pus tweeter Kon dar nu mi-a placut cum suna si le-am lasat pe astea vechi. :tonqe: Link spre comentariu
Noobsound Postat August 26, 2007 Autor Partajează Postat August 26, 2007 da asa am incercat dar nu mi-a placut cum suna. mai am 2 perechi de boxe jazz 40w rms si credeam ca o sa fac 4 incinte tip coloana cu mediile inaltele si filtrele de pe boxele jaz si bass schimbat dar nu sunau de nici un fel... am incercat mai multe inalte mai multe filtre si am gasit pana la urma o combinatie care mi-a placut cat de cat.... Toata ideea a fost de a face 2 boxe cu buget cat mai redus.. eu nu am dat practic nici 80 de lei pe 2 boxe de genu.. incintele le-am facut din resturi de pal care s-au nimerit sa fie lungi si inguste.. difuzoarele le-am cumparat de la un amic 2 bucati cu 15 lei noi noutze filtrele sunt de prin ceva boxe nemtesti( filtre cu bobinele pe miez de fier..par bune din pct de vedere calitativ) si inaltele le-am gasit prin ceva sertar... Link spre comentariu
Extrem Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 Bravo ! arata foarte bine ! daca suna la fel de bine, ai respectele mele.Sa le asculti sanatos :supz:P.S sunt calculate boxele? par cam mari tuburile :smt075 poate ma insel :yawinkle: Link spre comentariu
Tavi Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 dar totusi ... perete turcoaz ... ? :rock: Link spre comentariu
Noobsound Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 da asa am vrut sa imi zugravesc eu peretele de sub si deasupra acvariului din poza care are 140L si e plin de plante naturale :weedman: apartamentul meu e un mediu relaxant mai ce ai fii vrut sa pun pe peretele ala tus negru? :weedman: Da sunt calculate si proiectate in bass box dupa parametrii postati de vasile pe ceva forum parcapentru 200lpp varianta 8 OHm eu am folosit 2 bucatid e cate 4.. sper sa fie aceeasi aprametrii asa au iesit tuburile 70mm diametru 4 cm lungime, daca foloseam doar 1 mai lung aveam probleme cu viteza vantului. Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 v-am zis eu ca ydd200lpp e bune .... voi nimic ... batman batman :crazy: Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 voi nimic ... batman batman :crazy: :smt005 :smt005 Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 v-am zis eu ca ydd200lpp e bune .... voi nimic ... batman batman :crazy:tipic lui adi: sta ce sta si mai tranteste cate una :weedman: bv prietenescuze de offtopic Link spre comentariu
Sharky Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 v-am zis eu ca ydd200lpp e bune .... voi nimic ... batman batman :crazy:gusturile nu se discuta.diful e bun cand vrei bas lung si imbacsit. Bubuiala nu muzica.Mai sunt si altele chinezesti la fel de bune. Navaliti in magazine pana nu se vand toate. :weedman: Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 gusturile nu se discuta.diful e bun cand vrei bas lung si imbacsit. Bubuiala nu muzica.corect - gusturile nu se discutate-ai intrebat vre-odata cati sunt cei care recunosc un bass adevarat ?adica un bass scurt si precis ..... fara delay si fara huruieli ?ei bine ... is putini tare - mie mi s-a zis de catre un satean (sta omu` la tara) cand eram la o sonorizare cu o pereche de full-range cu hp15w - ca la combina lui panasonic are bass mai puternic (boxele de la combina fiind echipate cu difuri de 6") .... eu i-am zambit si nu i-am zis nimic, desi hainele tremurau pe el la cativa metri in fata boxelor, iar uneori mai clipea din cauza inaltelor stridente (asa-s malenele noasrte cele de toate zilele care ne invaluie la show-uri)sa mai specific si faptul ca in momentul in care dadeam un +5-6 db pe joase din mixer - becurile de la casa incepeau sa palpaie in ritmul muzicii - intelegeti si voi ..... la tara asa e ... un 195 V la priza, un transformator mult subdimensionat in capatul satului ... alea aleain imaginea "expertului satesc" bass-ul trebuie sa iti infunde urechile - asa cum fac majoritatea combinelor si sistemele x.1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum