Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II

Vizitator

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...

Eu am spus ca au sarit in aer preturile la mancare.....si asta nu e bine! Dar romanul e obisnuit...se poate trage linistit pe el ca nimeni nu zice nimic.

Mai nou primaria a pus monopol pe firma de curatenie...a inlaturat firmele concurente si a saltat dublu pretul la gunoiul menajer! Sa tot traiesti in Romania unde cine ajunge la putere face ce vrea maciuca lui si nimeni nu-l trage la raspundere.

Se trage tare de tot la cap in tara asta....nu mai e de trait aici!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Fenomen ciudat!Inainte vreme preturile in Buc erau egale sau mai mici ca in Severin...Acu,de la sotie,ca ea face piata,pot sa va spun ca la noi preturile sunt mult mai mici!Drept ca in piata noastra mai scapa producatori.Nu numai intermediari,ca in Buc!

Dau numai un exemplu.Ardei super gras la...4 lei/kg!Nici mie nu mi-a venit sa cred!

Link spre comentariu

Stai sa le vezi p'alea din hipermarket-uri...produse aduse de pe planeta Jupiter..... fara niciun gust! Sa vezi acolo preturi de preturi!

1kg de cartofi 5-6 lei.....iti ia 10 bani si pe punguta in care-i pui.

Pietele agro-alimentare au disparut......in locul lor au aparut hipermarket-uri....in mijlocul orasului. Si-au umplut primarii buzunarele si-au dat voie la straini sa construiasca ce vor...iar strainii ne f..t cum vor muschii lor!

Cam asta-i treaba...trai pe vatrai neneaca, in tara asta....ne-am vandut cu totul...suntem niste neispraviti!

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 41 minute, mac01 a spus:

Stai sa le vezi p'alea din hipermarket-uri...produse aduse de pe planeta Jupiter..... fara niciun gust! Sa vezi acolo preturi de preturi!

1kg de cartofi 5-6 lei.....iti ia 10 bani si pe punguta in care-i pui.

Încă există opțiuni, eu nu mai cumpăr de multă vreme legume din hipermarket. 

Să-ți dau un exemplu, apropo de cartofi, pe șos Alexandriei la puțini km de București zac sacii de cartofi (o frumusețe și buni la gust) la 1 leu kilogramul. E doar o locație din multe altele.

E adevărat, nu te duci acolo pentru 2 kg de cartofi, dar eu umblu mult pe drumurile dîn jurul Bucureștiului și odată cu rezolvarea "treburilor" fac și aprovizionare.

Roșii ardei ceapă usturoi am în curte ...

Link spre comentariu
Acum 11 minute, maresaldeflota a spus:

Tot pe acolo și miere se găsește. :)

Se găsesc cam de toate prin localitățile din jurul Bucureștiului, la prețuri muuult mai mici comparativ cu cele practicate în hipermarket-uri și piețe din oraș. Ca să nu amintesc faptul că  multe produse sunt "din curtea țăranului", deci calitativ superioare.

Într-o sâmbătă sau duminică bagi de 50 de lei benzină și pleci "la plimbare" prin două-trei localități din jur. Faci o aprovizionare extrem de profitabilă, din toate punctele de vedere.

Link spre comentariu

Pline de chimicale. :rade:Avantajul e că sunt mai ieftine.

Acum 3 minute, dan-a2 a spus:

Sau ptr. bucuresteni > cand plecati la munte intrati si la piata de legume -fructe Puchenii Mari (aproximativ 1km de la DN1 ) , cu toate ca  e plina de samsari gasiti si produse la pret ok . ,rosii 1.5 lei , cartofi 1leu ,pepeni 1leu  etc ..

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări