Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II

Vizitator

Postări Recomandate

Neavand carnet, nu prea stiu ce as putea testa. Deocamdata ma gandesc doar la 2 trasee, 3km la casa batraneasca si 500m la piata. Intrebarea era chiar de ordin general, de aceea nu am pus modelul. Cred ca am pus acum vreo 3 ani si intrebare despre trotineta, dar cand am incercat una de la un vecin am vazut ca ameteala mea permanenta imi creeaza probleme. Si am plusat la 3 roti pt siguranta. 

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu

Dacă are viteza limitată la 25km/h, nu aveți nevoie de carnet la astea, iar de testat îl puteți testa la vânzător în curte sau interior. Oricum, trebuie să cunoașteți regulile de circulație, cel puțin la nivel de biciclist.Dacă depășește 25km/h vă trebuie permis și înregistrare la Primărie ca moped.

Dacă aveți probleme cu amețeala, e foarte recomandat triciclul, fiind stabil prin definiție.

Link spre comentariu
Acum 15 minute, validae a spus:

Dacă are viteza limitată la 25km/h, nu aveți nevoie de carnet la astea.... Dacă depășește 25km/h vă trebuie permis și înregistrare la Primărie ca moped.

Corect! 

Citat

Legislatia romaneasca este clara: singurele vehicule care pot fi conduse fara permis sunt bicicletele si trotinetele electrice, precum si alte vehicule care nu depasesc viteza de 25 de kilometri pe ora. Deplasarea se poate realiza pe pista de biciclete, acolo unde aceasta exista.

In schimb, legea prevede faptul ca toate vehiculele care depasesc viteza de 25 de kilometri pe ora – categorie in care intra si scuterele – trebuie inregistrate la primarie ca mopede si pot fi conduse pe drumurile publice doar de catre posesorii unui permis de conducere.

Link spre comentariu
Acum 30 minute, dumitrumy a spus:

Deocamdata ma gandesc doar la 2 trasee, 3km la batraneasca si 500m la piata.

Se preteaza de minune la asa ceva. Daca exista si pista ciclabila => MINUNAT!!!

Problemele care le vad:

- unde va fi pastrata/depozitata, ca hotii sunt inca o problema in RO;

- trebuie ceva grija cand se incarca, in caz ca ia foc sa nu faceti belele in jur.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, Marele Savant a spus:

ce gratuitati ai cu talonul de penssie la stomatolog?

http://cas.cnas.ro/casmb/page/servicii-stomatologice-decontate.html cei cu talon de pensie (normala, nu speciala) teoretic s-ar incadra la "peste 18 ani"?!

Acum ca ....in realitate sunt f putine cabinete care au contract cu casmb, e alta discutie. Cei de la S4 asa se laudau cand au facut inagurarea cu primarul in prag.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări