Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II

Vizitator

Postări Recomandate

Mda, continuarea la discutia de acum citeva zile, vizualizarea comenzii prin diferenta intre canale. 

Dupa cum se poate vedea semnalul este mic iar frecventa joasa ajuta ca sa nu prea conteze imbalansul intre canale, mai ales diferentele de la inalta frecventa. 

Altfel sta treaba la 200Khz-400Khz. Masuratoarea in acest mod este buna doar ca sa vezi daca exista comanda la tranzistori. Cit de buna este comanda nu mai ai cum sa stii. 7 LSB-uri este semnalul util. La un osciloscop pe 12 biti semnalul rezultat ar fi fost de 112 LSB-uri si nu s-ar mai fi vazut zgomotul de cuantificare asa cum apare aici dar chiar si la un oscilocop pe 12 biti erorile introduse de sonde si de prelucrarea analogica din intrarea osciloscopului tot este prezenta si semnalul tot nu este suficient de precis pt a se face masuratori si a i se analiza cu precizie forma.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Am ajuns pe mâna "mengeliştilor" ăstora,care îşi fac vacanțele prin paradisurile tropicale!!

O extracție,dacă nu mă înşel,sare de 200 lei.Nu mai menționez cât e un ciot de titan înfipt în maxilar...

Astea sunt "beneficiile" sistemului sanitar privat!Să n-avem norocul să pice cel de stat,generalist,că murim cu zile...

Link spre comentariu

De parcă doctorii de la stat fac minuni....una-două, te lămuresc că ,,nu avem aici tot ce ne trebuie,, și te cheamă la cabinetele lor private.Că nu-i așa ? Orice doctor de la stat, mai lucrează și-n privat....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
La 21.06.2024 la 14:38, validae a spus:

De parcă doctorii de la stat fac minuni....una-două, te lămuresc că ,,nu avem aici tot ce ne trebuie,, și te cheamă la cabinetele lor private.Că nu-i așa ? Orice doctor de la stat, mai lucrează și-n privat....

Nu stiu mai tovarasi, poate am eu o moaca mai dubioasa, dar desi am avut unele probleme si am mers pe la medici, niciunul nu m-a invitat la cabinetul lui privat!

Am patit asta doar la o clinica ultrabengoasa de stomatologie, privata, unde medicul m-a invitat sa merg la cabinetul privat al acestuia! dar pe linga faptul ca era pozitionat aiurea, programul era la fel de aiurea, dorea aceeasi bani ca la clinica, dar fara nici un fel de chitanta/factura/etc. Am rtenuntat la serviciile respectivei clinici, cu parere de rau, dar nu prea aveam curaj sa ma dau pe mina respectivului daca nu-i acceptasem oferta!

La 04.07.2024 la 17:28, Mitica M. a spus:

Fiind de stat s-ar putea sa prinzi gratuitate cu talonul de pensie.

ce gratuitati ai cu talonul de penssie la stomatolog?

Link spre comentariu

Domnule@dumitrumy, dacă este propulsată de baterii pe bază de litiu, probabil că aș cumpăra-o; dar oricum, trebuie totuși probată. Capacitatea bateriei mi se pare cam mică, dar contează mult și tensiunea.

Părerea mea.

P.S. Am căutat acum respectivul scuter și l-am găsit la trotty. Are baterii cu Pb, la 60V, probabil 5 în serie. Eu unul nu l-aș cumpăra. Eventual, poate, numai cu gândul ca la anul să înlocuiesc bateriile cu Pb cu altele LiFePO4, sau Li polimer.

Dar nu știu dacă ar merita, totuși.

Editat de Elservius
Completare
Link spre comentariu

Dacă aveți garanție doi ani la el, cumpărați-l fără griji.Indiferent de tipul bateriei, contează mobilitatea...dar sfatul cu ,,drive testul,, e bun, testați atent înainte orice ați cumpăra, nu mergeți pe mâna vânzătorului sau a recenziilor de pe net.

Vă va scuti de neplăcerile unui eventual retur, în caz că nu e ce doreați sau credeați...

Link spre comentariu

Mă refeream la garanția pentru scuter în sine, dar nu ar fi exclus ca garanția să acopere și acumulatorul.Deși acumulatorii sunt considerați ,,consumabile,, și viața lor depinde cel mai mult de modul de utilizare, de aceea nici nu se dă garanție mare la ei...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări