Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II

Vizitator

Postări Recomandate

Cel digital, cu condiția să fie plasat pe o suprafață fermă și plană când se cântărește.Asta fiindcă are patru mărci tensometrice in cele patru piciorușe de sprijin, iar distribuirea inegală a sarcinii poate distruge una din ele, caz în care cântarul devine inutilizabil.

Cel mecanic, deși destul de fiabil, nu are o repetabilitate bună a măsurătorilor, din cauza frecărilor inerente în articulații.Trebuie să te cântărești de câteva ori ca să fii sigur de o valoare.

Link spre comentariu

Da, dar ala mecanic dacă-l îngheți într-un ghețar pt 5000 de ani, cind va fi dezghețat va funcționa din nou comparativ cu cel electronic care va fi cel puțin fără baterii și nici nu vei avea de unde sa iei baterii compatibile peste 5000 de ani. 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, sesebe a spus:

Da, dar ala mecanic dacă-l îngheți într-un ghețar pt 5000 de ani, cind va fi dezghețat va funcționa din nou comparativ cu cel electronic care va fi cel puțin fără baterii și nici nu vei avea de unde sa iei baterii compatibile peste 5000 de ani. 

Decat sa spui povesti mai bine raspunde la intrebarea de joi:

Link spre comentariu

Puteți ignora mesajul, nu va afecta cu nimic funcționalitatea sistemului de operare.

Doar vă limitează niște setări ale interfeței grafice, nimic important pentru moment...

Eu știam că dacă ai cumpărat o licență de windows și acea versiune expiră, poți face upgrade gratuit la următoarea versiune, sau cu reducere. Deși acum licențele costă chiar rezonabil față de cât costau acum zece-douăzeci de ani.

Nu c-aș fi cumpărat vreodată o licență de windows, doar licență de Bitdefender am cumpărat vreo doi ani.Acum folosesc pe unitățile mele Linux Mint, nu mai am bătăi de cap cu tot felul de actualizări windows fix când are chef sistemul de operare, dar nici nu mai pot folosi unele programe ce rulează doar pe windows, poate doar cu emulator sau mașină virtuală...

Link spre comentariu

Pentru cazul afișorului VFD care deși are tensiune anodică și filament OK, e posibil să fie spart tubulețul de vidare.Sau driverul de segmente defect ori nealimentat.

Pentru cazul de la Lidl, cel mai probabil s-a folosit o etichetă palmată, scanată în timp ce se manevrau alte produse.Dar se poate cere filmare de la casă, unde se vede că omul nu avea pe bandă nicio sticlă de vin...

Link spre comentariu

Cu plata s-a rezolvat, a verificat bonul si le-a aratat produsele. Intrebarea era cum o fac ca sa vad cum as reactiona intrun caz identic. Adica daca chemarea politiei ar rezolva cumva. Poate vanzatorul actioneaza independent si este si interesul firmei sa fie pedepsit.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări