Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II

Vizitator

Postări Recomandate

Semnele de batranete se inmultesc!

Am uitat ca duminica expira termenul de gratie la cartela VODAFONE.

TOBI este un idiot, operatorii nu raspund pe WAPP.

Ce sperante mai sunt sa recuperez numarul?

O sa incerc si la magazin, dar dificil cu deplasarea.

Link spre comentariu
Acum 49 minute, BRANCA a spus:

.Posibil să se poată face şi portare de număr de cartelă dar nu sunt sigur...

Se poate face portare, dar cu numar activ. Daca a fost suspendat, ma tem ca nu mai e ce porta. Digi stau bine la semnal, am vorbit chiar din subsolul blocului care e comparabil cu o cusca Faraday. Dar sunt zone unde orange e mai bun. Depinde de poziția față de antena lor. La vodafone am renunțat de mult, dupa mai bine de 20 ani. Am început la ei cu conex go, dar s-au porcit si i-am lăsat. Anul trecut am renunțat si la numarul lor, care intre timp il portasem in digi. Imi sunt suficiente 2 simuri. 

Link spre comentariu

Nu e concludent pt a cataloga o rețea. E posibil la locația d-voastra, digi să nu aibă nivelul dorit. E firesc să alegeți altceva, mai ales daca petreceți mult timp acasă. Eu stau preponderent pe digi si rar când am semnal slab si am nevoie de date, trec pe orange. Acasa chiar nu are importanță daca e o linie sau patru. Datele sunt pe wi fi, iar apel merge si pe o liniuță. Nu am avut situatii când ambele rețele să aibă semnal slab. 

Screenshot-20240207-194301-com-hsv-freea

Link spre comentariu

AUTOCITAT:  Pe DIGI, cand trec din bucatarie in dormitor, uneori se inchide.

De ce m-ar interesa pe mine semnalul din blocul vecin, sau din Timisoara-Botosani-Cluj?

Unde am catalogat reteaua?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări