Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II

Vizitator

Postări Recomandate

Ma gandeam pe intuneric: mai au la interventii batrani obisnuiti cu berea si cu chiulul. Au venit acum 5 min doi baieti: exact cum mi i-am imaginat, 55-58 ani--burtosi--lenti. 

Contorul defect, facut legatura pe direct. Acum sa vedem cand il schimba si cat o sa-mi treaca pe pausal.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, dumitrumy a spus:

Ma gandeam pe intuneric: mai au la interventii batrani obisnuiti cu berea si cu chiulul. Au venit acum 5 min doi baieti: exact cum mi i-am imaginat, 55-58 ani--burtosi--lenti. 

Contorul defect, facut legatura pe direct. Acum sa vedem cand il schimba si cat o sa-mi treaca pe pausal.

Sa vedeti ce misto va fi dupa ce vor iesi la pensie burtosii astia de 55-58 de ani! chiar daca sint cum spuneti,  au stiut de ce se aprinde creionul si pe nul! cam peste tot, meseriasii sint in virsta, tineretul are alte preocupari, dar o sa vedem cine le va asigura energia electrica pentru calculatoarele pe care le butoneaza peste maxim 10 ani! si ce mirati vor fi cind vor afla ca mincarea nu creste in rucsacul pakistanezului cere le aduce comanda sau in raft la supermarket.

Apropo, v-au cerut vre-o bere, sau au jucat citeva partide de table printre picaturi, in timp ce lucrau?

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
Acum 55 minute, dumitrumy a spus:

Mi-as fi dorit o asa putere de munca!

https://w5jgv.com/hv-ps1/

Da si nu! Sursa de alimentare este pt o statie de emisie iar daca este radioamator degaba emite cu 1Kw daca nu poate receptiona decit statiile locare cele de la distanta fiind "omorite" de un SMPS facut fara a respecta aproape nici o regula de EMC, fire lungi ce au comutatie pe ele, circuite neecranate etc.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Ce stie să facă?  Eu lipesc cu niște gioarse de 60 lei.  THT, SMD, nu contează.  Mai am și anticul RadioProgres  la care ii fac anse în functie de situatie.  Trăiască sârmă de cupru. 

image.png.a508f6a04f879e75f9b1837e5e559dcf.png

Editat de cdinu332
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări