Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II

Vizitator

Postări Recomandate

Stiu ei sigur cand e vorba de zone si nu de consumatori individuali. Doar ca probabil au avarii multe si personal putin. Vesnica problema a furnizorilor de servicii.

Acum 21 minute, daniels a spus:

E o zona cu mai multe comune, imposibil sa nu se stie.

Totul e bine, cat lucrurile merg bine. Cand apar avarii, apar si problemele in rezolvare. Mai trist este ca desi sunt obligati prin contract sa asigure continuitate in alimentare, nimeni si nimic nu-i sanctioneaza cand asta nu se intampla. De asta nici nu-si bat capul prea tare.

Link spre comentariu

doru3160.La vijulia de am pomenit-o, la țară ne-au ținut fără curent vreo 4 zile!Când am întrebat lumea dacă a dat telefon mi s-a răspuns că "se ştie".Evident am fost primul care după 3 zile a sunat deranjamentele!!A trebuit să-i sun repetat ca să mişte ceva şi în final s-a rezolvat...

Link spre comentariu

@BRANCA in primul rând în Ucraina nu exista alternativă, îți faci serviciul sau mergi la război. Nu sunt atacate stații de medie ci alea de înaltă, astea când pică sunt pene pe zone mult mai mari față de cele produse de o furtună. Mă îndoiesc că aia repară în timp ce cad bombele, ce rost are sa repari ceva atât timp cât nu știi dacă atacul a încetat. Adică furtuna nici nu se oprise bine dar vreți să se intervină, eventual cu doua echipe în 30 de locuri simultan.

@doru3160 fac și ei ce pot, cum pot și cu ce au. Ce poți face când ești de aproape doi ani în război și niște nenorociți îți pocnesc periodic cat o linie sau o statie? Cârpeli! Nu cred că îi mai pasă cuiva de "lucru nemțesc".

Incercam aseară sa citesc deși unele cuvinte le pocește rău goangele:

https://remont-aud.net/forum/24-118211-1

l.e:

„Totodată, ENEL anunţă că echipele Reţele Electrice Dobrogea, împreună cu cele transferate de la zona Muntenia şi personalul contractorilor au restabilit alimentarea cu energie electrică pentru peste 80% dintre clienţii afectaţi de vremea severă în zone de sud-est a României. După remedierea incidentelor apărute în reţeaua de medie tensiune, echipele vor rămâne pe teren pentru repararea deranjamentelor individuale şi a celor colective din reţelele de joasă tensiune. Acolo unde se va constata că remedierea durează un timp prea îndelungat, compania va conecta gospodăriile afectate la generatoare electrice”, potrivit Ministerului Energiei.

Link spre comentariu

Salut, s-a întrerupt curentul doar la mine. Am crezut ca este avarie si asteptam linistit. După o ora am mers la contoare si am văzut că doar al meu avea probleme, semnaliza ledul din stanga iar pe ecran scria ceva de genul Boot loader V0.2. Am sunat la 0800070888 și după 25 min am închis. Am trimis mesaj prin Myenel si mi-au răspuns că termenul de rezolvare este intr 5 si 30 zile. Nu am gasit eu calea rapidă? 

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu

Nu sunt normali dacă ei remediază astfel de situatie după 5 zile. Dacă ai congelatorul plin cu carne, ce faci ? O platesc ei când se strică ? 

Încercați să decuplați și cuplati repetat siguranța apartamentului, poate își revine dracovenia din șocuri....

Eu aș schimba distribuitorul imediat dacă ar veni cu texte din astea. Se poate face acum foarte simplu, se trimit online toate actele și chiar se semnează online contractul.Așa am făcut când am schimbat CEZ-ul cu Hidroelectrica...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări