Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II

Vizitator

Postări Recomandate

Da, stau cam prost cu concentrarea in ultima vreme! Este vorba de o consultatie, ideea este ca prin telefon slabe sanse sa-i contactezi. Experiente identice, Policlinica Titan si Ambulatoriu Colentina! E prea departe Spitalul Militar, nu am masina si nici nu circul cu metroul.

EDIT:  La fel si cu a doua trimitere, nu raspunde nimeni din cabinet. E ora 14 si stau cu trimiterile in brate.

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Chinezii instaleaza in draci panouri fotovoltaice. Au ajuns la performanta de a instala suprafata unui teren de fotbal la fiecare ora. Este in franceza dar se intelege. 

En Chine, l'équivalent d'un terrain de football de panneau photovoltaïque est installé toutes les heures. L'empire du milieu est devenu de très loin le champion mondial du solaire.

Editat de merck
Link spre comentariu

Ce spune insusi proprietarul la minutul 2:02:

Si a facut si ceva masuratori ca sa faca filtrul, minutul 21:37:

si ce a masurat in aer liber:

Screenshot-2023-11-04-at-12-20-56.png

Personal mi se pare corecta utilizarea cuvantului reference in denumirea lor. Sunt niste boxe de referinta, greu de egalat. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Vazind care este sursa de semnal nici măcar nu mai contează cit de calculata este boxa. 

Da, sursele complet analogice suna bine, mai ales nostalgicilor și celor tari de ureche, dar în materie de calitate a sunetului nimic nu bate o sursa digitala de calitate. Orice sursa analogica high end este intrecuta de orice sursa digitala mid level. 

Boxa din imagine este făcută în special sa ia ochii, ca și amplificatoarele pe tuburi, nu neapărat ca să fie o referință în materie de calitate a sunetului, deci ar putea sa sune super. 

Link spre comentariu
Acum 9 minute, dumitrumy a spus:

nu m-am gandit sa sap mai adanc dupa ele

Pai in prima faza cand am vazut ca este decupata fata individului m-am gandit ca s-a dorit pastrarea confidentialitatii/anonimatului si am ezitat si eu sa sap, dar romanu' din mine a invins in cele din urma :85. Cand am vazut ca este pus pe youtube am prins curaj si am pus si aici. 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, sesebe a spus:

Orice sursa analogica high end este intrecuta de orice sursa digitala mid level.

Ma tem ca încurcam niste termeni. Daca va referiti la conserve, cea digitala este mai buna pe hârtie dar, în practica, nu se ajunge la exploatarea în totalitate a performantelor din fisa tehnica. Si sa nu uitam ca mult material, valoros dpdv. artistic, nu exista, la origini, decât sub forma de conserve analogice.

Editat de franzm
Link spre comentariu

CITAT:

ARTICOLUL 47
Nivelul de trai
(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.

(2) Cetăţenii au dreptul la pensie, la concediu de maternitate plătit, la asistenţă medicală în unităţile sanitare de stat, la ajutor de şomaj şi la alte forme de asigurări sociale publice sau private, prevăzute de lege. Cetăţenii au dreptul şi la măsuri de asistenţă socială, potrivit legii.

Cetăţenii au dreptul la pensie...

Cum ati traduce asta, au dreptul sa primesca sau sa fie inscrisi drept cotizanti? Ca altfel nu ar mai exista ajutorul social pt. cei ce nu au contribuit.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări